Hlavní obsah

Jan Kočka: Ďuričko se snaží udělat ze sebe oběť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jan Kočka, bratr zavražděného Václava Kočky ml., v úterý večer nařkl Bohumíra Ďurička, který je z vraždy obviněn, že se snaží manipulovat médii, získat si na svou stranu soudy a udělat ze sebe oběť.

Foto: Radim Vaculík, Právo

Jan Kočka, bratr zavražděného Václava Kočky ml.

Článek

"Pan Ďuričko se buď zbláznil, anebo se zcela chladnokrevně začíná přehrávat do role oběti, aby si, když už svůj zrůdný čin nemůže nijak odčinit, prostřednictvím médií naklonil veřejnost a získal shovívavost soudu. Vrahem je a vrahem zůstane," reagoval Jan Kočka na Ďuričkova slova, že za smrt Kočky může jeho otec Václav Kočka st. tím, že jej do svého slovního sporu s Ďuričkem přivedl.

Obviněný muž v úterý Právu řekl, že právě Kočka svého syna zabil. Ďuričko se s Kočkou přel o to, kdo dává více peněz politickým stranám. Ďuričko Kočkovi řekl, že kdyby byl kolotočářem, tak by taky měl milióny, Kočka se prý urazil a šel k baru, kde mladý Kočka podle slov obviněného vydatně popíjel.

Bohumír Ďuričko ve vazební věznicifoto: Právo/Lukáš Táborský

Ďuričko prý vůbec netušil, o koho jde. Kočka mladší ho silně uhodil, on vytáhl zbraň, kterou prý Kočka viděl, a přesto ho znovu praštil.

Ďuričko prý vůbec netušil, o koho jde. Kočka mladší ho silně uhodil, on vytáhl zbraň, kterou prý Kočka viděl, a přesto ho znovu praštil.

"Nechápeme, jak je vůbec možné, že si pan Ďuričko může ve vazební věznici pořádat tiskové konference pro novináře a navíc uvažovat o svém propuštění na svobodu na kauci," doplnil Kočka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám