Hlavní obsah

Opilec ujížděl strážníkům noční Prahou s proraženou pneumatikou

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražští strážníci pronásledovali v neděli večer služebním vozem řidiče ujíždějícího ulicemi v Libni. Nakonec se jim podařilo řidiče předjet a zablokovat. Opilý muž se pokusil utéct, v tom mu strážníci zabránili a přivolali policisty.

Článek

Strážníci si podivné jízdy vozu všimli v Praze 8 po dvaadvacáté hodině. „Auto jelo od křižovatky Balabenka, riskantní a bezohlednou jízdou ohrožovalo lidi v okolí. Řidič jel rychle, zatáčky projížděl smykem,“ řekla mluvčí strážníků Radka Bredlerová.

Na výzvy k zastavení řidič nereagoval a strážníkům začal ujíždět. Těm se nakonec podařilo mu zablokovat cestu. Hned po vystoupení z vozu byl z řidiče cítit alkohol. Ani nyní muž na strážníky nereagoval a pokusil se utéct.

„Útěk se mu nezdařil, neboť ho strážníci zadrželi a předali přivolaným policistům. Dechová zkouška ukázala 1,22 promile alkoholu,“ doplnila Radka Bredlerová.

Muž navíc řídil automobil nezpůsobilý k provozu, s propadlým technickým oprávněním, s nabouraným blatníkem a proraženou přední pneumatikou.

Reklama

Výběr článků

Načítám