Hlavní obsah

Metro v centru města na trase B stálo, muž skočil pod vlak

Právo, Novinky, pno, toh, dan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Pražské metro na trase B zastavil ve čtvrtek před půl dvanáctou pád muže pod soupravu metra ve stanici metra Náměstí republiky. Celá stanice byla uzavřena, metro nejezdilo v úseku Smíchovské nádraží - Českomoravská. Náhradní doprava nebyla zavedena. Provoz se podařilo před jednou hodinou odpoledne obnovit.

Článek

„O události jsme se dozvěděli pět minut před půl dvanáctou s tím, že neštěstí se stalo o pár minut dříve. Podle našich informací se dostal člověk pod soupravu. Devětadvacetiletý Slovák se pokusil skokem pod vlak o sebevraždu,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Doplnila, že muž utrpěl poranění ruky se kterým ho záchranáři převezli do nemocnice. Důvody jeho počínání policisté zjišťují. 

Dopravní podnik náhradní dopravu nezavedl. Vzhledem k tomu, že se nehoda stala v centru města, zajišťují přepravu cestujících po povrchu autobusy a tramvaje.

Metro jezdilo ze Zličína na Smíchovské nádraží, v opačném směru z Černého Mostu na Českomoravskou. Na dalších trasách problémy nebyly.

Reklama

Výběr článků

Načítám