Hlavní obsah

Manželé se oběsili u železniční trati

Právo, rup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM
Aktualizováno

U železniční trati směrem z Ústí nad Labem na Lovosice před ústeckým Vaňovem byl v úterý ráno na kovové konstrukci nalezen oběšený manželský pár. Dvojici objevil náhodný chodec, který si šel odskočit.

Článek

Na místě tragédie byl zaparkovaný jejich zamčený osobní vůz vínové barvy Citroën Xara. Podle svědků byla dvojice na místě viděna již v pondělí, to si zřejmě prohlížela okolí. Policisté pravděpodobnou sebevraždu nadále prověřují, cizí zavinění zatím předběžně vyloučili.

„Motiv manželů z Ústí nad Labem ve věku zhruba 50 let není znám,“ řekl Právu mluvčí ústecké policie Vladimír Junek. Jde pravděpodobně už o druhou sebevraždu manželské dvojice v Ústeckém kraji za posledních necelých 24 hodin.

V pondělí odpoledne na třídě Budovatelů v Mostě společně skočili manželé z balkónu mezi třetím a čtvrtým patrem domu. Dopadli do dvora. Pětapadesátiletý muž podlehl těžkým zraněním po převozu do nemocnice, jeho o rok starší žena zemřela večer.

Policie okolnosti úmrtí zatím vyšetřuje 

„K motivu pondělní sebevraždy v Mostě se ještě nemohu vyjádřit. Případ se stále vyšetřuje, čekáme také na výsledky soudní pitvy,“ řekla nám mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Stejně se vyjádřil také mluvčí ústeckého policejního ředitelství Vladimír Junek. Také námi oslovený psycholog odmítl vyslovit nějaké spekulace s tím, že by nejdříve musel znát příčiny těchto tragédií.  

Reklama

Výběr článků

Načítám