Hlavní obsah

Fanoušci nesli prohru těžce, v Praze létaly popelnice

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Smutek po nedělním vyřazení z fotbalového mistrovství starého kontinentu u řady českých fanoušků zřejmě vystřídala demoliční nálada. Tu museli například v metropoli usměrňovat policisté poté, co v ulicích létaly popelnice.

Článek

Trojice mladíků, zřejmě zklamaní z vyřazení fortbalistů z ME, rozkopávala popelnice a odpadky v nich před třiadvacátou hodinou v Pařížské ulici v centru Prahy. „Policisté trojlístek po příjezdu zadrželi a předvedli na služebnu. Další postup bude následovat až vystřízliví, podezřelí jsou z výtržnictví,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Hosty i vybavení zchladili hadicí

Dvě minuty po půl druhé ráno spěchali policisté zase do Štúrovy ulice v Praze 4. Důvodem bylo přijaté hlášení na linku 158, ve kterém volající popsal řádění hostů v jednom z tamních barů.

„Považovali za zábavu to, že hadicí z WC napojenou na vodovodní řad postříkali celý interiér baru včetně přítomných hostů. Za své vzaly i mnohé elektrické přístroje, které kontakt s vodou lidově řečeno vyzkratoval,“ popsal řádění hostů baru Hulan.

Dvojici výtržníků policisté zadrželi a převedli na služebnu kvůli podezření z výtržnictví a poškozování cizí věci.

Celostátně hledaný mladík devastoval kolem páté hodiny ráno telefonní automat ve Fibichově ulici v Praze tři v nákupním centru.

Reklama

Výběr článků

Načítám