Hlavní obsah

Mladík se oběsil v dětském domově

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Zatím z neznámých příčin se v sobotu dopoledne oběsil ve svém pokoji v Dětském domově v Horním Slavkově na Sokolovsku 17letý svěřenec tohoto ústavu. Jeho vychovatelka jej nalezla v jeho pokoji kolem desáté hodiny dopoledne.

Článek

„Mladík nechal na rozloučenou dopis, takže se zřejmě jedná o sebevraždu,“ řekla mluvčí sokolovské policie Andrea Kávová. Obsah dopisu jí zatím není znám. „Na místě jsou stále policisté, kteří případ vyšetřují,“ poznamenala.

„Zatím nejsou známy ani příčiny sebevraždy sedmnáctiletého chlapce. Napovědět by mohl text dopisu,“ dodala Kávová. „Záchranka nemohla chlapci pomoci. Při příjezdu byl již mrtev,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Lukáš Hutta.

Podle Kávové byl mladík v době činu sám. Zatím ale není ani jasné, kdy si vlastně mladík smyčku kolem krku uvázal. Zda to bylo v sobotu dopoledne nebo v noci či dokonce už v pátek večer. „Případ je stále v šetření, nyní vyslýcháme vychovatelky ústavu,“ uzavřela Kávová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám