Hlavní obsah

Opilecký pár souložil na hřišti před zraky malých dětí

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VSETÍN

Nezvyklý případ výtržnictví řešili v úterý vpodvečer vsetínští strážníci. Silně podnapilý pár souložil u dětského hřiště přímo před zraky několika desítek malých dětí. Případ nyní řeší policie a oběma aktérům hrozí až dvouleté vězení.

Článek

Na probíhající milostný akt v blízkosti dětského hřiště na Rybníkách byli strážníci upozorněni telefonicky. Vydali se urychleně na místo a tam vášnivou dvojici načapali přímo „v nejlepším“. Dechová zkouška u obou milenců prokázala přítomnost 4,36 respektive 3,73 promile alkoholu.

"Naši muži oba aktéry zadrželi a případ předali státní policii pro podezření z trestného činu výtržnictví,“ informoval ředitel vsetínské městské policie Nikolaj Martinák.

I tento případ je podle jeho slov důkazem, že vyhláška o zákazu pití alkoholu v blízkosti dětských hřišť a dalších vybraných prostor je velmi důležitá. "Ze statistiky jednoznačně vyplývá, že 80 procent případů výtržnictví je pácháno v souvislosti s požitím alkoholu,“ říká Martinák.

Vsetínští zastupitelé budou mít tuto vyhlášku na programu na svém zasedání v úterý 17. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám