Hlavní obsah

Po srážce dodávky s osobním vozem devět zraněných

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU
Aktualizováno

Na silnici první třídy číslo jedenáct u Doudleb nad Orlicí na Rychnovsku se v pondělí ráno střetly dva vozy. Při srážce bylo podle hasičů zraněno celkem devět lidí. Na místě zasahovali hasiči, záchranáři i policisté, kteří řídili dopravu kyvadlově.

Článek

„Hlášení o nehodě jsme získali kolem sedmé hodiny. Při srážce osobního vozu s dodávkou bylo zraněno celkem devět lidí,“ řekla mluvčí královehradeckých hasičů Martina Žahourková.

Na silnici se čelně střetl vůz audi jedoucí od Kostelce nad Olicí s dodávkou Peugeot Boxer jedoucí od Vamberka. Dodávka skončila zadní částí vozu v prostoru dvorku rodinného domu.

Zraněno bylo osm lidí z dodávky a řidič audi. Sanitky zraněné převezly do nemocnic v Rychnově nad Kněžnou a Hradce Králové.

Okolnosti nehody policisté teprve zjišťují, dopravu v místě řídili kyvadlově. Nehoda se stala na frekventovaném hlavním tahu z Hradce Králové směrem na Ostravu. Před nehodou se vytvářely kolony.

Podobná nehoda v neděli

Vážná nehoda s velkým množstvím zraněných se stala i v neděli. Osm lidí, z toho jeden těžce, se zranilo odpoledne při dopravní nehodě mezi obcí Ruda a Rakovníkem. U odbočky na pilu Lužná se střetla dvě osobní auta. Na místě zasahoval vrtulník.

Reklama

Výběr článků

Načítám