Hlavní obsah

Víkend na silnicích: devět mrtvých

Právo, rav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pátku do nedělního odpoledne zahynulo na českých silnicích celkem devět lidí, mezi nimi i tříměsíční miminko. Nejvíce obětí způsobily nedělní nehody, při kterých zemřeli podle zatím předběžných informací mluvčího policejního prezidia Davida Kubaláka čtyři lidé.

Foto: Petr Pokorný, Právo

Nejtragičtější víkendová nehoda tří aut na Písecku

Článek

„Od pátku do nedělních 15.00 jsme zaznamenali celkem zhruba 830 nehod s devíti oběťmi na životech a se škodou přesahující 34 miliónů korun,“ řekl Právu Kubalák.

Doplnil, že v pátek přišli při nehodách o život dva lidé, v sobotu další tři.

Zřejmě nejtragičtější víkendovou nehodou se stala havárie tří aut na Písecku, kde v sobotu v noci zahynul na místě čtyřiadvacetiletý domnělý viník tragické události a navíc i tříměsíční miminko z auta, které řídil.

Zatím poslední tragická nehoda se odehrála v neděli odpoledne u obce Svojnice na Prachaticku. Čelně se tam střetla dvě auta poté, kdy opilý řidič jednoho z nich vjel do protisměru. Havárii nepřežil jeho spolujezdec ze Slovenska.

Reklama

Související témata:

Související články

Motorkář nepřežil střet s terénní toyotou

Devatenáctiletý motorkář se zabil v neděli před polednem nedaleko obce Skřipov na Opavsku. Informoval o tom mluvčí opavské policie René Černohorský. Mladík,...

Výběr článků

Načítám