Hlavní obsah

Požár ve firmě způsobil škodu za 20 miliónů, majitel zkolaboval

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Na lůžku v chebské nemocnici skončil po kolapsu majitel společnosti Autodoprava Kollman z Chebu - Hradiště, když ve středu o půlnoci spatřil na vlastní oči, jak areál jeho firmy zcela lehl popelem. Požár způsobil škodu za zhruba 20 miliónů korun, nikdo při něm naštěstí nebyl zraněn.

Článek

"Požár areálu Autodoprava Kollman nám byl hlášen ve středu ve 23.12 hodin,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje František Petr.

"Celkem šest hasičských jednotek se čtyřicítkou hasičů a jedenácti cisternami přijeli na místo ve chvíli, kdy byla značná část dřevěných staveb v areálu firmy již v plamenech,“ popisoval mluvčí, podle kterého se požár podařilo lokalizovat v jednu hodinu v noci.

"Dřevěné objekty zcela lehly popelem, ale podařilo se zachránit šest kamiónů stojících v zadní části areálu. Těm se nic nestalo,“ podotkl Petr, podle kterého na místo požáru ve čtvrtek ráno dorazili vyšetřovatelé, kteří zkoumají příčiny požáru. Prý je zbytečné spekulovat, jelikož vyšetřovacích verzí je skutečně mnoho.

Škoda se při požáru vyšplhala na zhruba dvacet miliónů korun. "Nikdo ale nebyl při neštěstí zraněn. Pouze majitel firmy, když uviděl tu spoušť, tak na místě zkolaboval. Museli jej záchranáři odvést do chebské nemocnice,“ uzavřel Petr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám