Hlavní obsah

Naháč poskakoval na pražské křižovatce po autech

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA/SVITAVY

Netradiční případ řeší od pondělního večera policisté v metropoli. Během krátké chvíle přijali operátoři tísňové linky 158 několik hlášení od šokovaných žen, že na křižovatce v centru města skáče nahý muž po autech. S dalším podezřelým naháčem se zase setkaly dvě dívky na Svitavsku poté, co se jich ptal na cestu.

Článek

Pražský případ se stal na jedné z nejfrekventovanějších křižovatek v centru U Bulhara v Praze 3. „Na policii volala řada šokovaných žen, které se zrovna nacházely u křižovatky. Hlásily, že vidí muže v rouše Adamově, který skáče po autech v přeplněné křižovatce,“ řekla mluvčí pražské policie Iva Knolová.

Policejní hlídka skutečně našla před osmou hodinou podezřelého muže na místě. Policisté ho předali do péče lékaře přivolané záchranné služby, který nařídil jeho převoz do nemocnice. Policisté zatím neví, co muže k jeho jednání vedlo.

Na cestu se ptal dívek se staženými kalhotami

Podobný případ řeší od pondělí také policisté na Svitavsku. Pátrají po přibližně třicetiletém muži, který jel kolem třetí hodiny odpoledne nejspíš vozem značky BMW stříbrné barvy v obci Moravská Chrastová.

Auto projelo kolem dvou nezletilých dívek, které se vracely ze školy. Řidič s vozidlem zastavil poblíž místního truhlářství a zeptal se jich na cestu do Křenova.

„Když dívenky přišly k vozidlu, aby řidiči vysvětlily cestu, zjistily, že muž má kalhoty společně se spodním prádlem staženy ke kotníkům. Dívenky k sobě do vozu nelákal a ani na své obnažení nijak neupozorňoval,“ řekla mluvčí svitavské policie Anna Štegnerová.

Jedná se o muže střední postavy, černých krátkých vlasů, bez vousů. Policisté přivítají jakékoli informace vedoucí k vypátrání vozidla nebo řidiče na telefonní lince 974 578 651.

Reklama

Výběr článků

Načítám