Hlavní obsah

Hasiči vylovili tělo utonulého raftaře

Právo, kf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Zřejmě jednoho ze dvou mužů, kteří v sobotu 19. ledna utonuli na řece Ohři při raftingu u obce Kyselka na Karlovarsku, vylovili z Ohře u Horního Hradu hasiči. V raftu byli čtyři muži z Chomutovska, dva z nich se hasičům podařilo zachránit, po zbývajících dvou ale potápěči dosud marně pátrali. Řeka jednoho z nich podle všeho vydala až dnes.

Foto: František Kšajt, Právo

Po utonulých pátrali v lednu pod Radošovským jezem i specializovaní záchranáři.

Článek

Nezvěstní jsou muži 30 a 33 let z Jirkova a Klášterce na Ohří. Chtěli na raftu sjet Radošovský jez, kde ale zůstali zachyceni ve vodním víru. Obávaný radošovský jez si už vyžádal na dvacet obětí.

K místu nálezu těla se v těchto chvílích sjíždějí policejní specialisté, jejichž prvním úkolem bude ověřit totožnost utonulého. Policie zatím vzhledem k časnému průběhu celé události nechce o právě probíhajícím vyšetřování podrobněji informovat.

„Podle stavu těla se zřejmě opravdu jedná o utonulého raftaře. Mohu stoprocentně vyloučit, že by šlo o smrt v souvislosti s vichřicí, která zasáhla republiku,“ uvedl pro Právo mluvčí hasičů Karlovarského kraje František Petr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám