Hlavní obsah

Cizinci se pohádali, jeden nepřežil

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TRUTNOV

Během cesty ze zaměstnání našel kolem půl třetí v noci ze čtvrtka na pátek jeden z obyvatel Trutnova poblíž železničního přejezdu těžce zraněného muže. Zraněný byl ihned převezen do nemocnice, kde však následující noc zemřel.

Článek

 "Policie začala případ vyšetřovat a zjistila, že postiženým byl 43letý cizinec, jenž se dlouhodobě zdržoval na našem území a přebýval poblíž místa nálezu v opuštěném domku více méně jako bezdomovec. Podařilo se zjistit, že předcházející den, tedy ve čtvrtek, popíjel se dvěmi cizinci, rovněž nezaměstnanými, kteří s ním v domku občas přespávali," uvedla mluvčí krajské správy policie Iva Marková.

Tyto muže, bratry ve věku 24 a 34 let, se kriminalistům podařilo ještě téhož dne zadržet.

"Z šetření vyplývá, že oba po slovní rozepři fyzicky poškozeného napadli. Nejdřív ho bili rukama, pak i kopali kolenem a tloukli částmi kovové židle tak brutálně, že ho těžce zranili po celém těle. Utrpěl i pohmoždění mozku," upřesnila Marková, podle níž bude nyní předmětem vyšetřování i podíl bratrů na činu.

Oběma zadrženým bylo sděleno obvinění z trestného činu vraždy ve stádiu pokusu ve spolupachatelství.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám