Hlavní obsah

Hospodská rvačka skončila smrtí

Právo, rup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Tragicky skončila nedělní rvačka v ústecké restauraci Union. Dvaapadesátiletého muže tady nožem bodl do hrudníku jeho 65letý známý. Čepel nože sice těsně minula srdce, ale oběť útoku nakonec týž den zemřela kvůli silnému vnitřnímu krvácení.

Článek

Jak v úterý Právu potvrdil šéf severočeských kriminalistů Jiří Krupička, násilník již byl obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti a je stíhán na svobodě.

"Obviněný muž dopoledne doma na zahradě zabíjel králíky, když za ním přišel jeho známý a pozval ho na pivo do restaurace v ústecké čtvrti Všebořice. Tam se oba kolem poledne opili a propukly jejich dlouholeté neshody," uvedl Krupička.

Rvačku podle něj začal muž, který na ni později doplatil. Zaútočil na svého známého pěstmi, ten se bránil, ale přehnal nutnou obranu když známého bodl nožem, který měl u sebe a kterým předtím zabíjel králíky. Byl tak opilý, že ho v neděli nemohli kriminalisté ani vyslechnout. Toho byl schopen až v pondělí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám