Hlavní obsah

Dva lidé se vážně zranili, když narazili motocyklem do traktoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JABLONEC NAD NISOU

Dvě vážná zranění si vyžádala nehoda motocyklu s traktorem v Jenišovicích na Jablonecku. Na motocyklu jel dospělý muž s jedenáctiletým chlapcem, který neměl přilbu. Řidič traktoru z místa nehody utekl.

Článek

Oba dopravní prostředky se střetly čelně, zranění utrpěl řidič motocyklu a jeho spolujezdec, jedenáctiletý chlapec, který jel bez přilby. Řekla to mluvčí jablonecké policie Ludmila Knopová.

Okolnosti nehody jsou podle ní zatím nejasné, policisté čekají na zdravotní posudky. "V neprospěch traktoristy je to, že traktor nebyl registrovaný, neměl poznávací značku ani pojištění. Navíc řidič po nehodě utekl," upřesnila s tím, že traktorista se po chvíli vrátil a byl pod vlivem alkoholu. "Tvrdí však, že se napil až po nehodě," dodala mluvčí.

Výpovědi svědků se rozcházejí. Část tvrdí, že traktor jel v protisměru a druzí zase, že motocykl jel příliš rychle. Televize Nova v sobotu, podle ní skončil motocyklista i spolujezdec pod traktorem. "Nejhůře na tom byl chlapec, má zranění hlavy a břicha," podotkla mluvčí s tím, že vrtulník ho transportoval do pražské motolské nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám