Hlavní obsah

Muž znásilnil ve výtahu devítiletou školačku

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Minulou sobotu odpoledne byla ve výtahu panelového domu v Karviné ve Studentské ulici znásilněna devítiletá školačka. Severomoravským kriminalistům se již podařilo zadržet podezřelého muže ve věku od 30 do 40 let.

Článek

"Muž nejprve krátce před třináctou hodinou v přízemí domu uchopil devítiletou dívku kolem pasu, zakryl jí ústa a vtáhl do výtahu. Výtahem pak sjel do suterénu, kde ji svlékl a následně ji povalil na podlahu výtahu. Na zemi ji pak vnikl prsty do přirození," uvedl v pátek mluvčí severomoravské policie Milan Klézl.

Dívce se naštěstí v jednu chvíli podařilo zmáčknout ovládání výtahu. "Během jízdy pak začala volat o pomoc. Volání uslyšela matka nezletilé, která okamžitě vyšla z bytu dceři na pomoc. Muž se zalekl a z místa činu utekl. Dívka utrpěla drobné poranění panenské blány," sdělil policista.

Kriminalistům se podařilo v poměrně krátké době vytipovat podezřelého muže. "V současné době je vyslýchán. Bližší okolnosti zatím sdělovat nebudeme," konstatoval policejní mluvčí s tím, že podezřelý ze znásilnění ještě nebyl obviněn. Pachateli takto závažného deliktu hrozí až dvanáctiletý trest vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám