Hlavní obsah

Děti okradly důchodkyni, kabelku zachránil svědek

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Pětasedmdesátiletou důchodkyni přepadli v pondělí během dne dva chlapci v Mladé Boleslavi. Jeden z mladíků ženě strhl kabelku a začal s ní utíkat. Krádeži zabránil náhodný svědek události, který kabelku prchajícím zlodějům sebral. Podle policie bylo přitom zlodějům jen něco mezi třinácti až patnácti lety.

Článek

"Chlapci ženu oslovili ve Štefánikově ulici. Jeden z nich však strhl ženě kabelku z ramene tak silně, že přitom upadla na zem. Lupič ženu tahal po zemi, dokud se řemen kabelky nepřetrhl a oba začali z místa utíkat," uvedl mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Při úprku k Žižkově ulici však prchající dvojici zadržel náhodný svědek, který jim kabelku sebral a vrátil ji okradené ženě. Žena utrpěla při přepadení odřeniny a zhmožděniny. Policie nyní pátrá po obou lupičích ve věku kolem třinácti až patnácti let.

"Hledáme svědky události, zejména asi třicetiletého muže, který kolem třetí hodiny odpoledne mladíkům krátce po loupeži ukradenou kabelku odebral a byl s nimi v přímém kontaktu. On i další případní svědci se mohou přihlásit na linku 158 nebo přímo policistům v Mladé Boleslavi na čísle 974 877 427.

Reklama

Výběr článků

Načítám