Hlavní obsah

Muž měsíc věznil v bytě ženu, bil ji a zneužíval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policisté ve čtvrtek zatkli jednatřicetiletého muže, který v bytě v Praze 8 měsíc držel dvacetiletou ženu. Bil a několikrát ji znásilnil. Muže zadrželi policisté, kteří přišli do bytu spolu s exekutory dohlédnout na zabavení majetku.

Článek

"Již na první pohled bylo zřejmé, že není vše v pořádku. V ženině tváři spatřili všichni přítomní značné množství podlitin, oděrků a dalších známek hrubého násilí," sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Žena policistům řekla, že ji muž drží v bytě násilím už od začátku února, bije a několikrát ji přinutil k souloži. "Když se žena snažila bránit, nebo projevit svou nevoli křikem, násilník jí umlčel údery pěstí do obličeje," doplnil Hulan.

Ženě nedovoloval chodit ven a rozbil její mobilní telefon, aby si nemohla přivolat pomoc.

Jednatřicetiletý nájemník při zatýkání zranil jednoho policistu. Byl obviněn ze znásilnění, zbavení osobní svobody, ublížení na zdraví a útoku na veřejného činitele. Hrozí mu až osm let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám