Hlavní obsah

V Brně zatkli muže podezřelého z ubodání mladíka

Právo, kg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Brněnští kriminalisté zadrželi v pondělí dopoledne 22letého muže, kterého podezírají z účasti na sobotním útoku poblíž zastávky v ulici Česká, kde byli pobodaní dva mladí muži. Jeden z nich na místě zemřel, druhý bojuje o život.

Článek

Muže kriminalisté vytipovali a zadrželi na základě získaných poznatků a informací. Právu se podařilo zjistit, že zadržený požádal o ošetření u lékaře, což policistům výrazně pomohlo. Další vyšetřování ukáže, jakým způsobem se na napadení podílel.

"Zatím však stále neznáme motiv jednání ani podrobnosti, takže stále žádáme případné svědky incidentu, aby se přihlásili na nejbližším útvaru policie. Záznam policejních kamer incident nezachytil, a proto budeme nyní prověřovat záznamy kamer z okolních objektů," poznamenala Jana Šípková z jihomoravské policejní správy.

K incidentu došlo v sobotu kolem třetí hodiny ranní poblíž zastávky hromadné dopravy v České ulici, kde stáli dva mladí muži ve věku 26 let, kteří trvale bydlí v Brně. K nim přiběhli dva jiní mladíci a došlo k potyčce, po níž zůstali dva muži z Brna na zemi v kaluži krve a s bodnými zraněními břicha a hrudníku. Jeden ještě při převozu do nemocnice zemřel, druhý bojuje o život v Úrazové nemocnici v Brně. [celá zpráva]

Oba utrpěli těžká poranění důležitých orgánů. Muž, který leží v nemocnici, utrpěl poranění břicha, plic a srdce a podrobil se náročné operaci. Nyní leží na oddělení ARO a jeho stav je kritický. Další vyšetřování tedy ukáže, zda kriminalisté budou pachatele stíhat za vraždu nebo případně za jiný trestný čin.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám