Hlavní obsah

Po srážce dvou aut zemřeli dva dospělí a malé dítě

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROKYCANY

Tři mrtvé a jednoho zraněného si v pondělí vyžádala tragická dopolední dopravní nehoda osobního a nákladní auta, která se stala na silnici z Rokycan na Šťahlavy v Plzeňském kraji. Při nehodě zemřeli dva dospělí a pětileté dítě.

Článek

"Na místě se srazilo osobní auto peugeot s nákladním autem, které převáželo dřevo. Nehoda se stala na křižovatce, kde je odbočka na obec Raková," uvedl operační důstojník plzeňských hasičů Tomáš Vlasák.

Na místě zemřela celá posádka osobního auta - dva dospělí a pětileté dítě. Zraněného řidiče nákladního auta museli z kabiny vyprostit hasiči, poté ho přivolaná záchranná služba převezla do nemocnice.

Mluvčí plzeňské záchranné služby Lenka Ptáčková Právu potvrdila, že lidem v osobním voze již nemohli zdravotníci pomoci. Utrpěli závažná poranění neslučitelná se životem.

Silnice z Rokycan na Šťahlavy je uzavřena, policie tragédii vyšetřuje. Pravděpodobným viníkem je řidič nákladního vozidla, který vjel z neznámých příčin do protisměru. "Pravděpodobně mu za jízdy praskla pneumatika," uvedl na místě jeden z vyšetřujících policistů.

Podobnou nehodu s takto tragickými následky nepamatují policisté na Rokycansku posledních deset let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám