Hlavní obsah

Žena vběhla pod hasičské auto, řidič se zhroutil

Právo, top

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DĚČÍN

Hasiči, kteří jeli s cisternou k požáru lakovny v Děčíně - Martiněvsi, srazili ve čtvrtek před jednou hodinou odpoledne chodkyni. Právu to ve čtvrtek potvrdila děčínská policejní mluvčí Aneta Zdobylaková s tím, že těžce zraněná žena byla ihned převezena do ústecké Masarykovy nemocnice.

Článek

Tam se podle mluvčího nemocnice Karla Kroise podrobila specializovaným vyšetřením, včetně rentgenu a zůstala zatím na ARO. "Má mnohačetné zlomeniny a poranění. Čeká ji několik operací," dodal Krois s tím, že by podle prvotních informací mělo jít o 52letou ženu.

"Žena vystoupila na zastávce městské hromadné dopravy a za autobusem chtěla rychle přeběhnout na druhou stranu silnice. Nevšimla si přitom hasičské cisterny, která jela se zapnutým zvukovým i světelným výstražným znamením, a vběhla jí pod kola," řekla Zdobylaková.

Řidič hasičského speciálu se podle svědků psychicky zhroutil. Dopravní policisté nyní zkoumají míru zavinění účastníků nehody. Nehodu potvrdil i mluvčí ústeckých krajských hasičů Lukáš Marvan s tím, že šlo o cisternu děčínských hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám