Hlavní obsah

Tříletý chlapec vypadl z okna ve čtvrtém patře

Právo, Novinky, pno, ads

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tragická událost se stala ve středu ráno v pražské Libni. Pět minut po půl deváté vyjížděli záchranáři do ulice Nad Okrouhlíkem v Praze 8, kde z okna bytu ve čtvrtém patře obytného domu vypadl tříletý chlapec. Utrpěl vážná poranění, kterým podlehl v nemocnici. Dítě vypadlo, když mávalo svému otci, který byl na ulici.

Článek

Děti mávaly spolu s matkou u okna otci, který byl před domem. "Tříletý chlapec po chvíli přešel k sousednímu oknu, ze kterého se naklonil a vypadl. Na hlavě měl v tom okamžiku cyklistickou přilbu, jelikož se právě vrátil z projížďky na kolel," uvedla pro Novinky pražská policejní mluvčí Eva Miklíková.

Chlapec dopadl na trávník před domem. "Dítě jsme s mnohačetnými poraněními, v bezvědomí a napojené na dýchací přístroj převezli na dětské anestezilologicko-resuscitační oddělení nemocnice v pražském Motole," uvedla mluvčí pražské záchranné služby Simona Cigánková.

Podle informací zasahujícího lékaře byl chlapec při předávání v nemocnici ve stabilizovaném stavu.

Podle informovaného zdroje z nemocnice bylo dítě ihned po příjezdu operováno. Chlapec ale na následky zranění ještě během operace zemřel.

Tisková mluvčí nemocnice Eva Jurinová tuto informaci odmítla Právu komentovat. "Mohu jen potvrdit, že smrt chlapce nastala následkem mnohačetných zranění, která byla neslučitelná se životem," dodala Jurinová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám