Hlavní obsah

Při srážce autobusu a osobního auta jeden mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Ve středu před devátou hodinou ráno se u obce Staré Sedlo u Sokolova srazil osobní automobil Škoda Felicia s linkovým autobusem. Jeden člověk z posádky osobního vozu zemřel, v autobuse nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění.

Článek

Na místě zemřela žena z osobního auta, které již zdravotníci nemohli pomoci. Řidiče auta ve věku 57 let po prvotním ošetření převezli záchranáři k dalšímu vyšetření na chirurgickou ambulanci s poraněním hrudníku.

Podle svědků k nehodě zřejmě přispělo počasí, především namrzlá silnice a hustá mlha, která komplikuje dopravu na mnoha místech republiky [celá zpráva]. Osobní vůz asi vyjížděl na silnici z dvorku rodinného domu. V husté mlze nemohl řidič přijíždějící autobus vidět. Stejně tak řidič autobusu zřejmě viděl osobní auto až pozdě. Podle stop na silnici se při brzdění dostal do protisměru a čelně narazil do auta.

Silnice mezi Sokolovem a Loktem je uzavřena. Policisté dopravu přesměrovali na objízdnou trasu přes Nové sedlo.  

Autobus, do něhož osobní automobil narazil čelně, jel na pravidelné lince Aš - Praha, uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Hutta.

Reklama

Výběr článků

Načítám