Hlavní obsah

Za zneužívání synů dostal otec čtyři roky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Obvodní soud pro Prahu 3 ve středu odsoudil Tomáše Slavíka na čtyři roky vězení za zneužívání svých dvou synů. Současně mu nařídil sexuologickou ústavní léčbu. Podle obžaloby muž fyzicky i psychicky týral svoji manželku. Muž obvinění odmítá.

Článek

Sám Slavík tvrdí, že je nevinen, podle něj si všechno vymyslela jeho žena jako pomstu. Žena ho prý údajně napadala nožem až se musel odstěhovat a navštívit psychiatra. Muži hrozilo až desetileté vězení.

Podle obžaloby před deseti lety na dovolené na Kanárských ostrovech vlezl Slavík k tehdy tříletému synovi do vany, hladil ho po těle a přirození a chtěl to samé od něj. Později chlapce, stejně jako o osm let staršího syna, údajně doma nahého fotografoval a ukazoval mu penis, vibrátory a pornografické časopisy.

Předloni Slavík podle obvinění začal bít manželku. Vulgárně jí nadával, zmlátil ji hokejkou, vyhrožoval, že ji zabije, a nutil ji k sexu, za který jí dával 500 až 1000 korun, uvedla žalobkyně. Od loňska podle ní Slavík neplatil manželce alimenty.

Reklama

Výběr článků

Načítám