Hlavní obsah

Na opilého chirurga zavolal muž policisty

Právo, Monika Doulíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Nezvyklá situace se odehrála v minulou sobotu večer v teplické nemocnici. Policii přivolal do zdravotnického zařízení otec mladíka, který potřeboval o víkendu ošetření. Podle muže byl totiž ošetřující lékař opilý. Policie skutečně dechovou zkouškou na místě zjistila, že doktor požil ve službě alkohol. Lékaře ve službě nechal jeho nadřízený hned vyměnit.

Článek

Popíjely ještě dvě zdravotní sestry, ty ale stačily odejít ještě před příjezdem policie, protože jim skončila služba. Vedení případ šetřilo a přijalo opatření včetně zvýšení kontrol.

Na chirurga si stěžovala matka pacienta. Ta přišla večer se svým šestnáctiletým synem na chirurgickou ambulanci a zdálo se jí, že z lékaře cítí alkohol. Proto zavolala otce dítěte a ten zase přivolal policii.

"Doktorovi bude odebráno osobní ohodnocení na půl roku. Dále byl upozorněn, že při opakování prohřešku bude propuštěn," řekl Právu zástupce ředitele teplické nemocnice Radoslav Nitka.

Reklama

Výběr článků

Načítám