Hlavní obsah

Získejte typový projekt nízkoenergetického montovaného domu zdarma

Novinky, Lias Vintířov - LIAPOR CZ

Nízké energetické nároky, velmi rychlá výstavba a dlouhá životnost. To jsou hlavní přednosti, které už více než 20 let přináší zákazníkům montované domy od Dům jedním tahem (DJT). V jejich katalogu najdete 20 moderních typových domů v nízkoenergetickém standardu. Typový projekt navíc získáte zdarma.

Foto: Lias Vintířov - LIAPOR CZ

Dům jedním tahem po dokončení

Článek

Pokud domy od DJT ještě neznáte, pak vězte, že se na připravené základové desce montují z velkoplošných dílců z lehkého keramického betonu (Liaporbetonu). Tento materiál má spoustu skvělých vlastností a v domě zajišťuje klima srovnatelné s cihlovými domy. Realizace hrubé stavby zabere pouhý 1 den v případě bungalovu a 2 stavební dny v případě patrového domu. Stavba z liaporbetonových prefabrikátů nemusí díky minimu mokrých procesů vymrznout přes zimu. Stěhovat se tak můžete ihned po finalizaci domu - zpravidla za 6 měsíců od zahájení výstavby.

Stavba montovaného rodinného domu - Dům jedním tahemVideo: Lias Vintířov - LIAPOR CZ

Katalog typových domů

Modernizovaný katalog představuje zákazníkům 20 typových nízkoenergetických domů, které prošly v minulém roce nezbytnými úpravami kvůli přísnějším požadavkům na energetickou náročnost. Další úpravy vzešly z nejčastěji poptávaných klientských změn a současných trendů bydlení. Byly to především dílčí úpravy dispozic, úpravy oken nebo příprava pro vzduchotechniku. Hlavním cílem bylo, aby projekty ve své “základní typové podobě” vyhovovaly ještě většímu množství zákazníků bez nutnosti dalších změn. Nejen, že se tím výrazně zkracuje přípravná fáze výstavby, ale zákazníci také ušetří za individuální úpravy projektu.

Foto: Liapor

Stavba domu - druhé podlaží

Typový projekt domu zdarma

Svým zákazníkům nabízí Dům jedním tahem typový projekt domu zdarma (včetně řemesel, v rozsahu pro stavební povolení). V rámci mimořádné nabídky mohou získat nyní také Průkaz energetické náročnosti budovy. To znamená celkovou úsporu 55.510 Kč. Až do konce dubna navíc probíhá akce „Teplo domova s komíny Schiedel“ o skvělé ceny pro nové zákazníky.

Foto: Liapor

Předání domu k dokončení

Snadnější a levnější dostavba svépomocí

Domy jedním tahem často vyhledávají lidé, kteří chtějí část výstavby rodinného domu realizovat svépomocí. Stavební tým DJT odvede technologicky nejnáročnější část výstavby, která zahrnuje základovou desku, hrubou stavbu, střechu a výplně (okna, dveře) - to vše do 2 měsíců od zahájení výstavby. Majitelé si pak přeberou stavbu ve fázi “domu k dokončení”. Finalizaci domu mohou naplánovat podle svých časových a finančních možností a realizovat svépomocí nebo ve spolupráci s řemeslníky ze svého okolí.

Foto: Liapor

Dům jedním tahem - MEDEA

Na rozdíl od jiných stavebních systémů je dokončení Domu jedním tahem o něco snazší a levnější a to hned z několika důvodů:

  •  Z výroby je ve stěnách připraveno kompletní vytrubkování a krabičky pro elektroinstalaci, prostupy a drážky pro rozvody vody i kanalizace. U patrových domů jsou připraveny v konstrukci hrubé stavby prostupy pro rozvod vzduchotechniky. Odpadá tak pracné sekání drážek a otvorů.
  • Výraznou úsporu času a peněz přináší i hladké stěny, na které lze místo klasických omítek použít omítky sádrové.
  •  Do domu je možné se díky minimu mokrých procesů nastěhovat ihned po jeho finálním dokončení.
Foto: Liapor

Dům jedním tahem PLUTOS

Nahlédněte do on-line katalogu a objevte všechny výhody montovaných domů Dům jedním tahem na dumjednimtahem.cz, nebo si nechte zdarma zaslat katalog tištěný.

Výběr článků

Načítám