Hlavní obsah

Z klientky modelkou spodního prádla pro Le Chaton

Vídáte na fotkách dokonalé modelky v úžasném prádle a jste přesvědčená, že vy v něm tak vypadat nemůžete? Každá žena je krásná. Tuto myšlenku razí společnost Le Chaton se svou “Kočičí výzvou”, pro kterou vybírá modelky z řad svých klientek a ukazuje, jak vypadá krásné prádlo na skutečných ženách.

Foto: Le Chaton

Le Chaton

Článek

Le Chaton v čele s Helenou Konarovskou již řadu let šíří prádlovou osvětu nejen mezi českými ženami. Pomáhá jim najít správnou velikost podprsenky, ale hlavně takové prádlo, které sedne jejich osobnosti.

Nápad ukázat prádlo na reálných ženách se zrodil před 2 lety a hned první ročník měl obrovský úspěch. Loňský podzim proběhla již druhá Kočičí výzva. Podmínky výzvy jsou jednoduché. Být klientkou Le Chaton a mít doma kočičku či kocourka. Pak už jen stačí přihlásit se a držet si palce. Pojďme si představit odvážné ženy, které se nebály pózovat před objektivem fotografky jen ve spodním prádle.

Julie, 51 let

Foto: Le Chaton

Limitovaná kolekce Miss Karl od Aubade skládá hold módní legendě a oslavuje uvolněný pařížský postoj k módě

Julie je velmi společenská a má ráda cestování či výlety do přírody. Má i velké srdce, jelikož kocourka, kterého přivedla na focení, si její rodina vzala z útulku. Jeho start do života nebyl úplně šťastný, ale vše zvládl a dělá Julii i celé rodině radost.

Prádlo z kolekce Miss Karl od Aubade a Boudoir de filles od Antigel udělalo z Julie neodolatelnou femme fatale.

Foto: Le Chaton

Samet na tělovém podkladu kolekce Boudoir de filles od Antigel dokazuje, že i prádlo bez krajek má francouzský šmrnc

Dominika, 37 let

Foto: Le Chaton

Luxusní rakouská výšivka a Guipure krajka dodávají kolekci Á la folie od Aubade smyslně romantický styl

Dominika je maminka skoro 3letého chlapečka. Před mateřskou pracovala jako HR ve farmaceutické firmě a svou práci měla moc ráda. Jelikož HR není moc oblíbené oddělení, snažila se ho milým přístupem popularizovat. Považovala to za takovou svou misi a doufá, že se jí to jednou podaří.

Dominika na focení vyzkoušela kolekci Á la folie od Aubade a zamilovala se do podprsenky Mackenzie od Pleasure State Couture.

Foto: Le Chaton

Kolekce Mackenzie do Pleasure State Couture spojuje luxusní krajku s rafinovaným vrstvením a krystalky Swarovski

Lenka, 47 let

Foto: Le Chaton

Kolekce Audacieuse rayures od Chantal Thomass obleče každé křivky do hry mužského a ženského principu a dokonalých střihů

Lenka vystudovala divadelní fakultu Akademie Múzických Umění. Již 18 let se živí jako módní stylistka a kostymérka. Předtím krátce pracovala jako kostýmní výtvarnice v divadle. V budoucnu by se ráda více věnovala práci s lidmi a psychoterapii, ve které se nyní pilně vzdělává.

Lenka při focení oblékla prádlo z kolekce Audacieuse rayures od své oblíbené značky Chantal Thomass a vyhlédla si úžasný zelený komplet Dressing floral od Lise Charmel.

Foto: Le Chaton

Temně zelená oblíbené kolekci Dressing floral od Lise Charmel dodává slavnostní nádech

Ženy často řeší své nedokonalosti a zapomínají se na sebe dívat jako na celek. Přitom dokonalé křivky může mít každá. Stačí jen najít prádlo, které zdůrazní přednosti a nedokonalosti zmizí samy. S tím vám v buticích Le Chaton (v Praze, Brně, Plzni a Dolních Břežanech) vždy rádi pomohou. Věříme, že vás modelky inspirují a dodají vám sebevědomí zkusit třeba i něco takového, jako je focení v prádle. Třebaže nemáte ideální míry modelky.

Celý rozhovor s modelkami najdete v článku Magazínu Le Chaton, kde se dámy rozpovídaly i o svých mazlíčcích a také o tom, jak si celé focení užívaly.

Dokonale padnoucí prádlo udělá s vašimi křivkami divyVideo: Le Chaton

Výběr článků

Načítám