Hlavní obsah

Víme, kde pořídit bezpečné a spolehlivé ojeté auto. S Emil Frey Select máte jistotu koupě bez rizika

Novinky, Emil Frey Select

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima je ještě v plném proudu, přesto už spousta řidičů přemýšlí o jarní sezóně s novým vozem. A když není na nový, uvažuje se o ojetém. Naprostou garanci původu a dobrého technického stavu vám nabízí nový program prodeje ojetých vozů EMIL FREY SELECT.

Foto: Emil Frey Select

Emil Frey Select: švýcarský program prodeje certifikovaných ojetých vozů

Článek

Nezáleží na tom, zdali aktuálně hledáte dobře vybavený roční vůz, prostorné rodinné MPV, nebo bezpečné malé auto pro juniora s čerstvým řidičákem. Hlavními kritériem výběru by měla být v každém případě spolehlivost. Jistotu vám dá nový švýcarský program prodeje ojetých vozů EMIL FREY SELECT. Nedávno začal působit i v Česku a má ve své nabídce široké portfolio modelů, které vyhoví vašim přáním i finančním možnostem. Proč byste právě tomuto programu měli důvěřovat? Zárukou je to, že za ním stojí rodinná firma Emil Frey, která je synonymem špičkové kvality a ukázkové péče o zákazníka již od roku 1924.

U Emil Frey Select se díky serióznímu přístupu dle švýcarských standardů vyvarujete také dalších významných rizik spojených s koupí ojetiny – všechny vozy v nabídce mají naprosto jasný původ, stav kilometrů a transparentní servisní historii. Vždyť na certifikované ojeté vozy nabízí Emil Frey Select zcela zdarma roční záruku, která může být v některých případech rozšířena až na dva roky! Tato záruka kryje 15 konstrukčních skupin celého auta a takřka kopíruje záruku na nové vozy. Lze ji dokonce uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu dané značky v celé Evropě a její součástí je rovněž asistenční služba.

Foto: Emil Frey Select

Reprezentativní showroom ve Vysočanech

V široké nabídce zánovních vozů dominují nadstandardně vybavené modely značek Peugeot, Citroën, Opel a DS, jejichž je společnost Emil Frey oficiálním dovozcem do České republiky, nicméně zákazník má samozřejmě na výběr i z modelů jiných výrobců. Kompletní nabídku najdete na webu www.emilfreyselect.cz, nebo můžete navštívit jedno ze čtyř prodejních míst v Praze (Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská).

Zejména prostředí prodejního showroomu v Kolbenově ulici stojí za pozornost, protože si v ničem nezadá s prodejními místy nových aut, a to včetně poskytovaných služeb jako jsou výhodné pojištění či financování. K dispozici je zde i servisní zázemí pro detailní technickou prohlídku vozu, což je jen další z řady přesvědčivých důkazů, že Emil Frey Select je tím pravým seriózním partnerem pro váš nákup spolehlivého ojetého vozu.

Prodejní areál v pražské Hostivaři vám zase nabídne stovky aut k okamžité testovací jízdě. K mnoha vozům získáte kromě jistoty koupě kvalitního produktu ještě plnou nádrž paliva zdarma.

Emil Frey SelectVideo: Emil Frey Select

Výběr článků

Načítám