Hlavní obsah

Udělejte radost sobě i své peněžence

Novinky, Textilomanie s.r.o.

Inspirujte se několika tipy na vybavení do ložnice za výhodné ceny. I za méně peněz můžete pořídit kvalitní a stylový produkt, který zaručí komfort během celé noci. Vyměňte starou matraci a nábytek za novější kousek a ušetřete.

Foto: Unsplash.com

Vybavení do ložnice za výhodné ceny

Článek

Moderní povlečení za minimální ceny udělá radost vaší ložnici i peněžence. Milujete trendy vzory a barvy povlečení, ale nechcete za něj utrácet tisíce? Jedinečné kousky povlečení do 299 Kč seženete na Výprodejpovlečení.cz. V nabídce najdete povlečení z bavlny, mikroplyše, ale také kombinací přírodních i syntetických vláken. Klasickou bavlnu lze díky savosti a prodyšnosti využívat během celého roku.

Tip od Výprodej povlečení: Pusťte do ložnice jaro! Povlečení s motivem květin bude správnou volbou.

Foto: Textilomanie s.r.o.

Bavlněné povlečení Spugra za akčních 279Kč

Levné postele

Cenově dostupné postele určené pro každodenní využití. Masivní jednolůžkové postele ADA pořídíte už od 1 399 Kč v oblíbeném rozměru 80 x 200 cm. Nezoufejte! Za nízké ceny lze pořídit i masivní manželské postele.

Výhodné jsou sety, které obsahují rám postele, rošt a matraci. Vyberte si ze široké nabídky dekorů a barev. Slaďte ložnici do jednotného tónu s výraznějšími doplňky.

Foto: Textilomanie s.r.o.

Postel Ada 90 x 200 cm již od 1 499 Kč v dekoru borovice

Přikrývky a polštáře

Objevte svět kvalitních polštářů a přikrývek za nízké ceny. Výhodnou variantou jsou sety, jejichž součástí je jeden polštář a jedna přikrývka. Nechcete utrácet peníze za sety pro zimní a letní období? Zvolte ty celoroční. Celoroční prošívaná přikrývka s prošívaným polštářem CLASSIC jsou antialergické a ideální do každého ročního období.

Tip od Výprodej povlečení: Součástí některých setů je navíc malý polštářek 40 x 50 cm.

Foto: Textilomanie s.r.o.

Bavlněné povlečení Zalia za cenu 279 Kč

Matrace za bezkonkurenční ceny

Nakoupit levně, ale zároveň kvalitně bývá oříšek. Pořiďte si novou akční matraci, která poskytne pohodlí zádům a dopřeje plnohodnotný odpočinek. Oblíbené matrace STANDARD zakoupíte již od 1 799 Kč. Stálicemi a neprodávanějšími matracemi jsou matrace s kokosovým vláknem COCO MAXI nebo taštičkovými pružinami SOMNIA.

Foto: Textilomanie s.r.o.

Pěnová matrace Standard 80 x 200 cm od 1 799 Kč

Pro hotely i ubytovny

Cenové trháky osloví také ubytovací zařízení a hotely. Výhodné sety matrací, ložního prádla i přikrývek a polštářů oceníte v ubytovacích zařízení, kde je nutné svým zákazníkům poskytnout komfort i na cestách. K matracím doporučujeme speciální chrániče, které zajistí čistotu a zvýší hygienu lůžka.

Výběr článků

Načítám