Hlavní obsah

Surfujte po internetu v televizi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytré televizory Samsung zjednodušují přístup k informacím, které je možné okamžitě vyhledat, a výrazně také zvyšují nabídku programů a videí. Díky plnému webovému prohlížeči jsou Samsung SMART TV interaktivní a mění sledování televize v aktivní odpočinek a multimediální zábavu.

Článek

SMART TV televizory Samsung mají jasný a ostrý obraz, díky kterému si divák sledování televize opravdu vychutná. Klasické sledování televizních programů je skrze plný webový prohlížeč integrovaný v televizoru doplněno přístupem na internet a jeho veškerý neplacený obsah, archivem České televize a od dalších významných poskytovatelů.

SMART TV nabízí funkce, na které jsme byli zvyklí primárně v počítači - vyhledávání na internetu, odesílání mailů, sledování videí například z YouTube či komunikace na sociálních sítích. Výhodou je také nepřeberné množství aplikací ke stažení, které umožňují interaktivitu, která je pro uživatele vítanou změnou a rozšiřuje možnosti multimediální zábavy. Uživatelé ocení také jednoduché bezdrátové sdílení dat se smartphonem, notebookem či fotoaparátem Samsung, takže není nutné používat žádné propojovací kabely.

Celkový dojem umocňuje jedinečný design, funkce 3D zobrazení a smart příslušenství, obsahující 3D brýle, nově s bluetooth synchronizací a přídavnými dioptrickými skly, nebo wifi router. SMART TV nabízí společnost Samsung u svých nových modelů televizorů, a to s Full HD rozlišením již od základní řady.

Více zde: www.samsung.cz

Výběr článků

Načítám