Hlavní obsah

Spěte, spánek regeneruje celé naše tělo

Novinky, Walmark

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý organismus potřebuje relaxaci, aby mohl načerpat nové síly a dobře fungovat. Ne jinak je tomu s lidským tělem. Spánek je nezbytný, přináší tělu odpočinek a čas na regeneraci. Blahodárná moc spánku byla známa již starým Řekům a Římanům.

Článek

Jak dlouho máme spát?

Každý z nás potřebuje něco jiného. Například Leonardo da Vinci spal 6x denně 15 min. To většině lidí ovšem nestačí a vyhovuje jim spíše 6 – 8 hodin.

Není spánek jako spánek.

Lehneme si do postele, usneme, klidně spíme a ráno jsme odpočatí. Tento typ spánku naše tělo potřebuje. Ovšem ne všichni takto dokážeme spát. Nejdříve nemůžeme usnout a když se to konečně podaří, zdají se nám zlé sny. Naše tělo si takto neodpočine.

Chcete dobře spát?

Spánek je důležitý, proto je třeba problémy se spánkem řešit. Jako jedna z možností se nabízejí sedativa nebo hypnotika, tyto léky ovšem mohou způsobovat závislost. Proto je lepší nejdříve vyzkoušet přírodní preparáty.

Benosen (doplněk stravy) je vyrobený na přírodní bázi, oproti mnohým jiným přípravkům je nenávykový. Osvědčená kombinace kozlíku lékařského a chmeleblahodárný účinek na kvalitu spánku ve všech fázích -  při usínání, v průběhu spánku a při probouzení. Benosen vám umožní si během spánku odpočinout a zregenerovat síly.

Výběr článků

Načítám