Hlavní obsah

Přemýšlíte, kde ušetřit? Vyměňte dodavatele plynu

Novinky, www.setrimnaplynu.cz

Jak ušetřit? To dnes řeší snad každá domácnost. Pečlivě zvažovat své výdaje musí snad každý. Způsoby, jak snížit výdaje, aniž by člověk musel slevovat ze svého standardu, přitom stále existují. Jedním z nich je třeba změna dodavatele plynu. Úspory mohou v případě domácností dosáhnout i několika tisíců korun ročně.

Ilustrační foto

Článek

Potvrdit to mohou desítky tisíc zákazníků společnosti CENTROPOL ENERGY, významného dodavatele zemního plynu. „Naši klienti díky levnějšímu zemnímu plynu platí až o patnáct procent méně, než u jiných dodavatelů,“ vysvětluje obchodní ředitel CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

Tak například rodina na severu Čech, která žije v menším domě a plynem vytápí a vaří, může díky CENTROPOL ENERGY ušetřit kolem 6 000 korun za rok. Na jihu Moravy to může být víc i než 6000 korun ročně. A takovou částku si může dovolit oželet asi málokterá rodina, a zvláště před Vánocemi. Zjistit, kolik přesně je možné ušetřit, je snadné. Na stránkách www.setrimnaplynu.cz je jednoduchá kalkulačka, pomocí které si každý může spočítat, kolik s CENTROPOL ENERGY ušetří.

Přechod od starého k novému dodavateli plynu je podobně snadný jako použití kalkulačky. „Smlouvu s CENTROPOL ENERGY jsme si vyřídili on-line během několika minut. A navíc jsme díky uzavření smlouvy on-line získali jako bonus kartu SPHERE v hodnotě 1.500 Kč. To není špatné," prozradila Petra Fraňková z Ústí nad Labem.

Centropol

Ještě do konce roku mají lidé možnost plyn získat i v příštím roce za letošní ceny. „Své zákazníky nehýčkáme jen dobrými cenami, ale i solidním zákaznickým servisem a možností výhodně nakoupit domácí spotřebiče, elektroniku nebo třeba pobytový zájezd. Díky smlouvě s námi neušetříte jen za plyn ,“ doplňuje Pokrupa. To vše ve věrnostním e-shopu www.centropol-odmenuje.cz

Výběr článků

Načítám