Hlavní obsah

Pracovat nepřestanu, ale najdu si novou práci, říká výherce, který v Eurojackpotu vyhrál miliony

Komerční článekSazka

Poprvé v životě si muž vsadil před dvěma lety. Přiznal se, že sází nepravidelně – jen v případě vysokého jackpotu. O to více ho výhra 2 milionů korun potěšila. „Byl jsem štěstím bez sebe. Co s výhrou udělám, zatím netuším,“ uvedl muž při návštěvě Sazky.

Foto: iStock Photo

Pracovat nepřestanu, ale najdu si novou práci, říká výherce, který v Eurojackpotu vyhrál miliony

Článek

Milionové výhře předcházela - jak jinak - návštěva trafiky. Sympatický sázející se v ní zastavil po cestě z práce, aby koupil manželce její oblíbený časopis. A když na tabuli viděl, že je hlavní výhra loterie Eurojackpot opravdu vysoká, neodolal a prodavačce řekl i o tiket do pátečního slosování.

O svou radost z výhry se podělil 

Na slosování, které bylo až za pár dní, pak zapomněl. V sobotu ráno si ale vzpomněl, že by si měl zkontrolovat sázenku, což také hned přes telefon udělal. A prý byl úplně v šoku, když na displeji uviděl výhru se šesti nulami.

„Byl jsem štěstím bez sebe. I když vím, že o tak vysoké výhře by se moc mluvit nemělo kvůli závisti okolí a tak, nevydržel jsem to a okamžitě volal partnerce, dětem, nejbližší rodině i přátelům,“ pokračuje ve vyprávění.

Díky výhře může dělat to, co ho baví 

Co s výhrou muž udělá, zatím neví. Rozhodně ale nechce přestat pracovat. „Bez práce bych se nudil. Zvažuji ale změnu zaměstnání. Přál bych si dělat něco pohodovějšího a taky něco, co mě bude více naplňovat,“ sdělil výherce.

Při naší otázce, zda se těší na moment, kdy hodí šéfovi výpověď na stůl, se ale zasmál: „Ne, to zase ne, já mám svou práci rád. Ale bohužel jsem v ní od nevidím do nevidím a chtěl bych mít více času na děti. A právě teď mám k tomu příležitost.“

I vy můžete být šťastnější 

Častou otázkou pro naše výherce je, zda se po zjištění, že vyhráli, cítili šťastnější. Hádáte, že je nejčastější odpovědí ano? Pak jste se nemýlili. I v tomto případě výherce uvedl, že se cítil šťastnější. „Cítím úlevu, protože se zlepšilo moje finanční zabezpečení,“ dodal.

Chcete i vy obrátit svůj život k lepšímu a vyzkoušet si, jaké to je, zažít pocit štěstí z výhry? Vsaďte si na slosování Eurojackpotu.

Klikněte si pro tiket do pátečního slosování na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Výběr článků

Načítám