Hlavní obsah

Podnikatelé i hokejisti dnes trénují online

Digitalizace už dávno není obyčejný „buzzword“. Zákazníci se začali stále více přesouvat do online prostředí a pandemie tento proces ještě urychlila. Řada firem a podnikatelů funguje na dálku, moderní technologie hrají v každodenním pracovním životě stále důležitější roli a mnozí z nás by si bez nich své podnikání ani nedokázali představit.

Online se zdokonalují nejen hokejisté

Článek

Online se zdokonalují nejen hokejisté

Trénink celého hokejového mužstva je často náročnou záležitostí a vytížit každého hráče na 100 % je prakticky nereálné. Dnes už hokejisté mohou trénovat online díky speciálnímu přístroji Sense Arena, který je napojený na virtuální realitu (VR). Pouhých 20 minut virtuálního tréninku se dá srovnat se dvěma hodinami, které by hokejisté strávili na ledě. Navíc si při něm rozvíjí herní myšlení a zrychlují rozhodování.

Sportovci ale nejsou zdaleka jedinými, koho mohou moderní technologie posouvat vpřed a rozvíjet jejich schopnosti. I podnikatelé dnes mohou těžit z řady online nástrojů, které jim pomohou například s orientací v online marketingu

Sportovci ale nejsou zdaleka jedinými, koho mohou moderní technologie posouvat vpřed a rozvíjet jejich schopnosti. I podnikatelé dnes mohou těžit z řady online nástrojů, které jim pomohou například s orientací v online marketingu a proniknutím do dalších oblastí, které mohou skrývat zajímavé obchodní příležitosti. Trénink podnikatelů přitom nevyžaduje virtuální realitu.

Sportovci ale nejsou zdaleka jedinými, koho mohou moderní technologie posouvat vpřed a rozvíjet jejich schopnosti. I podnikatelé dnes mohou těžit z řady online nástrojů, které jim pomohou například s orientací v online marketingu a proniknutím do dalších oblastí, které mohou skrývat zajímavé obchodní příležitosti. Trénink podnikatelů přitom nevyžaduje virtuální realitu. Stačí chvilka klidu, připojení k internetu a V-Hub a Vodafone Digiakademie.

Sportovci ale nejsou zdaleka jedinými, koho mohou moderní technologie posouvat vpřed a rozvíjet jejich schopnosti. I podnikatelé dnes mohou těžit z řady online nástrojů, které jim pomohou například s orientací v online marketingu a proniknutím do dalších oblastí, které mohou skrývat zajímavé obchodní příležitosti. Trénink podnikatelů přitom nevyžaduje virtuální realitu. Stačí chvilka klidu, připojení k internetu a V-Hub a Vodafone Digiakademie. Jde o virtuálního průvodce digitální transformací pro malé a střední firmy

v podobě článků a komplexních online kurzů.

Vodafone Digiakademie – základy online marketingu pod jednou střechou

Vodafone Digiakademie – základy online marketingu pod jednou střechou Vodafone Business spojil síly s experty z oblasti online marketingu a připravil nejen pro své zákazníky řadu materiálů, které jim pomohou s orientací v online technikách. Zatímco na veřejně přístupném vzdělávacím portálu V-Hub najdete články plné rad a tipů, firemní zákazníci Vodafonu mají také zdarma přístup do Vodafone Digiakademie. Ta nabízí online kurzy,

které se zaměřují na jednotlivá odvětví a problematiku online marketingu.

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte ty nejdůležitější principy a zjistíte, jak si změříte úspěšnost svého počínání.

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte ty nejdůležitější principy a zjistíte, jak si změříte úspěšnost svého počínání. •   Pochopíte, kdo jsou vaši zákazníci a jak s nimi komunikovat.

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte ty nejdůležitější principy a zjistíte, jak si změříte úspěšnost svého počínání. •   Pochopíte, kdo jsou vaši zákazníci a jak s nimi komunikovat. •   Naučíte se, jak využívat sociální sítě.

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte ty nejdůležitější principy a zjistíte, jak si změříte úspěšnost svého počínání. •   Pochopíte, kdo jsou vaši zákazníci a jak s nimi komunikovat. •   Naučíte se, jak využívat sociální sítě. •   Zjistíte, jaké jsou další možnosti reklamy na internetu nebo jak pracovat

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte ty nejdůležitější principy a zjistíte, jak si změříte úspěšnost svého počínání. •   Pochopíte, kdo jsou vaši zákazníci a jak s nimi komunikovat. •   Naučíte se, jak využívat sociální sítě. •   Zjistíte, jaké jsou další možnosti reklamy na internetu nebo jak pracovat s kampaněmi.

•   Získáte zde pevné základy v online marketingu, se kterými pochopíte ty nejdůležitější principy a zjistíte, jak si změříte úspěšnost svého počínání. •   Pochopíte, kdo jsou vaši zákazníci a jak s nimi komunikovat. •   Naučíte se, jak využívat sociální sítě. •   Zjistíte, jaké jsou další možnosti reklamy na internetu nebo jak pracovat s kampaněmi. •   Získáte úvod do webové analytiky.

•   A najdete tu i tipy pro správné fungování e-shopu.

S Vodafone Business budete nablízku všem technologickým novinkám, které

S Vodafone Business budete nablízku všem technologickým novinkám, které by mohly mít pozitivní dopad na vaše podnikání. Nyní si například v rámci tarifů pro podnikatele můžete vyzkoušet benefity 5G sítě – především její rychlost

a stabilní připojení, a to po dobu 7 dní zdarma v rámci vašeho běžného tarifu.

Výběr článků

Načítám