Hlavní obsah

Ochutnejte novinky z Brumíkovy zahrádky BeBe Brumík jahůdku a BeBe Brumík jablíčko

Novinky, Mondelez Czech Republic s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brumík se rozhodl potěšit své kamarády hned dvěma novými lahodnými příchutěmi BeBe Brumík Jahůdka a BeBe Brumík Jablíčko.

BeBe Brumík

Článek

Jaro je za dveřmi a první teplé sluneční paprsky budou jistě lákat všechny děti ven, k nejrůznějším hrám a dovádění s kamarády. Proto medvídek Brumík přichází hned se dvěma novými lahodnými příchutěmi – BeBe Brumík Jahůdka a BeBe Brumík Jablíčko. S BeBe Brumíkem Jahůdka a Jablíčko se bude našim malým objevitelům určitě vyrážet za jarní zábavou daleko veseleji.

BeBe Brumík

Nová svačinka BeBe Brumík Jahůdka a BeBe Brumík Jablíčko udělá radost dětem i jejich maminkám. Lahodná náplň Brumíka totiž obsahuje 45 % ovoce a to vše samozřejmě bez barviv a konzervantů. Pokud ale chceme dětem dopřát svačinu, která je nejen chutná, ale také vyvážená, měli bychom Brumíka doplnit ještě o kousek čerstvého ovoce a sklenici mléka.

Brumík se spolu s ovocnými příchutěmi pustil do zahradničení a jako zahradník se na děti usmívá z krásných obalů. Piškotová dobrůtka s jahůdkovou náplní se ukrývá v krásném, jasně červeném obalu a BeBe Brumík Jablíčko zase ve světle zeleném. Při nakupování je tak rozhodně nepřehlédnete!

Více zde.

Výběr článků

Načítám