Hlavní obsah

Nový vítr do plachet vašemu domovu

Novinky, HANÁK NÁBYTEK a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná koketujete s myšlenkou, že by si váš domov zasloužil změnu. Někdy stačí nová lampa do obýváku či pěkný běhoun do předsíně. Když ale rozpočet dovolí víc, už se rýsují odvážné plány třeba na vysněnou šatnu nebo novotou vonící obývákovou knihovnu.

ložnice LAURA, bílý lak, vysoký lesk, čalouněná bílou kůží

Článek

Znáte to. Spousta oblečení a doplňků. Když máme prostory tomu určené – samostatnou šatnu - problém je vyřešen. Když máme ale místa poskromnu, hledáme zákoutí v ložnici nebo na prostorné chodbě, kde už se žádá využít každý centimetr. Nejen praktickou ale i krásnou šatnu nebo šatní skříně na míru si můžete nechat navrhnout u firmy HANÁK NÁBYTEK, a.s. Nepřeberné množství povrchů a barev plus vysoká kvalita zpracování prověřená dlouholetou tradicí. Sladění do jednoho designu s ostatním nábytkem není problém a určitě osloví i nestandardní 5 letá záruka.

vestavný šatní systém HANÁK, provedení lamino dub přírodní

Do nového kabátu ale můžete obléct i svůj obývací pokoj anebo kuchyni, nepsané srdce domova u většiny českých domácností. Tři známé kolekce PREMIUM, TREND a ACTIVE vyhoví všem zájemcům podle jejich přání a možností. A nejde jen o kuchyň. V každé řadě si můžete nechat vyrobit prakticky celý interiér, kuchyní počínaje a třeba ložnicí konče. Součástí kuchyňských sestav HANÁK je také vybavení špičkovými technologiemi například od značky SIEMENS. V interiérových studiích HANÁK k nákupu kuchyně můžete nyní získat spotřebiče této značky za speciální akční cenu (akce platí do 30. června). K vybraným spotřebičům SIEMENS navíc obdržíte jako dárek 4dílnou sadu nádobí nebo 3násobný teleskopický výsuv se STOP funkcí. A pokud si z nabídky vyberete celkem 4 spotřebiče, odnesete si s sebou zdarma ještě ohřívač vody s filtrací BOSCH THD 2021.

vestavný šatní systém HANÁK, provedení lamino dub přírodní

A pokud snad stavíte z brusu nový dům, neudělejte chybu a vylaďte jeho prostory už od začátku. Třeba interiérové dveře. Kolikrát nás potrápily! Ve stávajícím domě nebo bytě se většinou složitě pokoušíme sladit je s interiérem. U HANÁKa si tyto starosti ale ušetříte, můžete si nechat vyrobit krásné kvalitní dveře přímo na míru. Dveře mimo jiné odolné vůči vlhkosti díky plně uzavřenému povrchu 7vrstvým lakem z obou stran včetně hran. A další spousta „vychytávek“. Například jedinečné zaoblení zárubně, skryté dveřní závěsy, magnetický zámek nebo unikátní reverzní otevírání, které zachovává stejný vzhled bezfalcových dveří při různých směrech otevírání dveřního křídla. Budete překvapeni škálou možností.

vestavný šatní systém HANÁK, provedení lamino dub přírodní

A kdybyste náhodou uvažovali o nové ložnici, tak v srpnu se objeví na trhu více než desítka z brusu  nových cenově zvýhodněných ložnic HANÁK. Tyto „oázy klidu“ vás překvapí novými dřevinami, laminy anebo zajímavými kombinacemi použitých dýh a čel v jemné kůži. I cena bude víc než zajímavá! V ložnici trávíme plus mínus třetinu života, a tak by měla být nejen krásná, ale i praktická a svým způsobem nadčasová. Barvy, které nestresují, ale naopak uvolní a zklidní po náročném dni. Postel robustní s kvalitním roštem i matrací, praktickými nočními stolky a pochopitelně prostorné šatní skříně s dokonalým uspořádáním, aby start do všedního dne byl pohodovou rutinou.  To vše najdete u HANÁKa. S ložnicemi HANÁK už se totiž nebudete těšit do postele, budete se těšit do celé ložnice!

vestavný šatní systém HANÁK, provedení lamino dub přírodní

Výběr článků

Načítám