Hlavní obsah

Nejlepší čas pro nákup letní dovolené! Destinace a stručný přehled výhod

Komerční článekEXIM tours a.s.

Pokud plánujete vyrazit na letní rodinnou dovolenou, nyní ji pořídíte za bezkonkurenční ceny. Nejen, že si budete moci vybrat z široké nabídky destinací, hotelů a služeb, ale zároveň si pojistíte to, že vaše dovolená kvůli posilování eura nezdraží.

Letní dovolená s EXIM tours

Článek

Nejlepší tipy Exim tours:

Menorca

Druhý největší ostrov Baleár a novinka Exim tours je na rozdíl od rušné Mallorky oázou klidu a středomořským rájem s nádhernými panenskými plážemi, tyrkysovým mořem, bílým pískem a zelenou přírodou. Vegetaci se tu daří hlavně díky vysoké vlhkosti vzduchu, a tak je Menorca plná piniových hájů a divokých olivovníků. Tvořena je z části členitým skalnatým pobřežím, nabízí ale i velké množství přírodních pláží s pozvolným vstupem do vody, což je velkým lákadlem hlavně pro rodiny s dětmi.

3 a 4* hotely nabízejí komfortní ubytování přímo u těch nejkrásnějších pláží ostrova, s kvalitním servisem, službami all inclusive a třeba i dětským vodním parkem. Letoviska Cala N´Bosch, Sant Tomás i Punta Prima leží na jižním pobřeží ostrova, a je odtud snadné udělat si výlet do hlavního města Mahón či druhého největšího města Ciutadelly.

Menorca

Ostrov je dlouhý 50 a široký pouhých 16 km, takže jej můžete celý pohodlně projet autem či na motorce. Velké množství menších pláží a romantických zálivů ukrytých mezi „fjordy“ najdete v chráněných krajinných oblastech. Na ty nejkrásnější panenské pláže se ale dostanete pohodlně i pěšky po dobrodružně vypadajících prašných cestách.

Menorská kuchyně vychází z tradičních španělských receptů ozvláštněných cizokrajnými ingrediencemi. Založena je na přípravě ryb a mořských plodů. Specialitami jsou menorská langustová polévka, mandlové zákusky či menorský gin.

Egypt

Egypt je překrásnou zemí a jednou z nejlepších destinací pro rodiny s dětmi. Skvěle vybavené, luxusní hotelové komplexy se službami all inclusive vám poskytnou veškerý servis, který při své dovolené potřebujete. Nemusíte se tak starat vůbec o nic – jen o to, jak si dovolenou co nejvíce užít.

Výhodou většiny hotelů u Rudého moře je to, že nabízejí širokou škálu aktivit pro děti. Ať už se jedná o bazény, tobogány, malé aquaparky, dětské koutky či animační programy.

Menorca

Rudé moře je navíc potápěčskou a „šnorchlovací“ lokalitou, která je srovnatelná pouze s místy vzdálenými tisíce kilometrů. Díky fakultativním výletům s česky mluvícími delegáty můžete navíc Egypt projet křížem krážem a prohlédnout si architektonické skvosty dávných civilizací.

U Exim tours navíc právě teď získáte až do 28. 2. fantastickou slevu až 30 %!

Bulharsko

Černomořské pláže jsou doslova posety hotely, které nabízejí komfortní bydlení i služby. Vybrat si je možné z velkého množství letovisek jako Burgas, Slunečné pobřeží, Arkutino, Nessebar, Tzarevo, Primorsko nebo Obzor.

Menorca

Burgas je nejdůležitějším přístavem v zemi a zároveň místem s mnoha historickými památkami a kostely.

Nejoblíbenějším místem turistů z celého světa je ale Slunečné pobřeží, kde jsou hotely po zásadní rekonstrukci, takže uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Posedět tu můžete v tavernách v tradičním stylu, nebo si zajít do baru či na diskotéku. Noční život je tu opravdu čilý. Vyznavači rodinné dovolené na pláži si tu přijdou na své díky velkému množství vodních atrakcí a možností sportů a aktivit.

Itálie

Kalábrie se svými nádhernými plážemi, Sicílie s úžasnou přírodou a v Neapolském zálivu ležící Ischie s léčivými prameny a množstvím památek – to jsou tradiční důvody, proč odjet na dovolenou do slunné Itálie. Skvělé jídlo a přátelská atmosféra dělá z Itálie jednu z nejnavštěvovanějších zemí světa.

Menorca

Dny strávené relaxací na písčitých plážích si můžete zpestřit i rodinným výletem. Z Kalábrie si můžete udělat celodenní fakultativní výlet například na Sicílii, Eolské ostrovy nebo půldenní večerní výlet lodí na nejznámější z Liparských ostrovů - Stromboli. Na Sicílii zase navštivte slavnou sopku Etnu či město Syrakusy. A z Ischie zase můžete vyrazit do Pompejí nebo na ostrov Capri.

Přehled výhod:

Egypt za hubičku!

Na veškeré zájezdy do Egypta teď navíc při závazné rezervaci do 28. 2. získáte fantastickou slevu až 30 % (až 12.790,- Kč/osobu)!

Dítě zdarma

Při zakoupení dovolené v režimu first minute do 28. 2. můžete u vybraných destinací a hotelů pro své dítě až do 18 let získat dovolenou zcela zdarma.

Sleva na zájezd

Při zakoupení zájezdu do 28. února můžete u vybraných destinací a hotelů získat slevu až 13.760,- Kč na osobu.

Bonus za rychlé rozhodnutí

Při zakoupení zájezdu do 28. 2. můžete u vybraných hotelů a destinací získat bonus za rychlé rozhodnutí, a to ve výši až 5.070,- Kč.

Stačí složit zálohu

Při nákupu zájezdu do 28. 2. uhradíte pouze zálohu ve výši 1.500,- Kč na osobu, a tak si podržíte aktuální cenu dovolené, a to i při posílení eura.

Výhoda navíc

Při nákupu zájezdu do 28. února mohou získat držitelé platné zákaznické karty své prioritní místo v letadle zcela zdarma.

Veškeré podrobné informace o zájezdech a podmínky slev a výhod najdete na www.eximtours.cz

Výběr článků

Načítám