Hlavní obsah

Natural dlažby. Jak vypadají a proč jsou tak populární?

Novinky, Presbeton.cz

Pokud vlastníte rodinný dům nebo jinou nemovitost se zahradou, máte s pomocí architektury a designu nekonečné množství kreativních možností. Velmi oblíbené jsou produkty imitující přírodní materiály, např. betonová Natural dlažba od společnosti PRESBETON. Dlažba dodá vaší zahradě jedinečný a svěží nádech přírody. Pojďme se na ni podívat podrobněji.

Foto: PRESBETON

Natural dlažby – systém BARK

Článek

Dlažby s nádechem přírody

Díky spojení vysoké kvality, odolnosti, mrazuvzdornosti a životnosti s dokonalým přírodním vzhledem jsou tyto dlažby skutečně jedinečné. Realisticky imitují nejrůznější přírodní materiály, jako je dřevo, travertin, vápenec, kamenné desky, dlažební kostky, břidlici a další. Svůj dvůr tak můžete zkrášlit jedinečnou dlažbou, která vám na rozdíl od dřeva bude dělat radost po celé roky.

V rukách šikovného architekta jsou Natural dlažby perfektní možností, jak udělat exteriér ještě zajímavějším a originálnějším. Pravdou je, že po těchto produktech sahá čím dál více projektantů, proto bychom vám chtěli představit rovnou tři možnosti, které můžete u svých projektů využít.

Systémové řešení BARK – přirozená struktura dřeva

Dlažební desky BARK imitují svým vzhledem různé typy dřeva, např. kůru, pražec, prkno, trám, pařez nebo letokruhy. Hodí se na větší plochy, např. terasy, chodníky atd., ale dají se využít i jednotlivě jako nášlapné desky. Dlažby jsou mrazuvzdorné a chráněné impregnací Protect System TOP. V systému BARK najdete kromě dlažeb i bazénové lemy, palisády, travní lemy, žlaby, schody a květináče. Jedná se tak o komplexní řešení pro vaši zahradu nebo terasu.

Foto: PRESBETON

BARK prkno béžová/hnědá, povrch reliéfní

Dlažby VERTO - luxusní vzhled travertinu

Natural dlažby VERTO jsou kvalitní a odolné designové prvky imitující jedinečný reliéf přírodního travertinu. Jedná se o kompletní řešení větších ploch zahrnující i ukončovací prvky, bazénové lemy či obrubníky. Často se používají na plochách ohraničujících bazény. Jsou rovněž ošetřené impregnací proti znečištění a pronikání vody.

Foto: PRESBETON

Bazénový lem VERTO slonovinová, povrch reliéfní

Dlažby RUVIDO – přírodní vápenec s nádechem klasiky

Jestliže milujete jedinečný vzhled přírodního vápence, dlažby RUVIDO vás určitě nezklamou. Čtyři formáty pravoúhlých desek nabízí dostatek možných kombinací ve vaší zahradě a na zpevněných plochách v okolí rodinného domu. Uplatnění najdou i u bazénů, pod pergolami či u altánků. Dlažební desky RUVIDO jsou určené pro pochůzné plochy a lehkou zátěž, např. i v pěších zónách parků.

Foto: PRESBETON

RUVIDO pískovcová, povrch reliéfní

Natural dlažby PRESBETON jsou tak ideálním řešením pro exteriéry, vyznačující se kvalitou, krásou a praktičností.

Vyberte si z široké nabídky povrchů inspirovaných přírodou na Presbeton.cz.

Foto: PRESBETON

BARK letokruh 1 hnědá, povrch reliéfní

Výběr článků

Načítám