Hlavní obsah

Nakupujte, šetřete a vyhrávejte s Kaufland Card

Novinky, Kaufland

Zákaznický program Kauflandu v únoru oslavil první narozeniny. Využívá jej přes 1,5 miliónu zákazníků, kteří s ním za rok uskutečnili přes 46 miliónů nákupů a ušetřili stovky miliónů korun. Patříte mezi ně a využíváte všechny výhody programu? Nabídka slev a velmi zajímavých benefitů se neustále rozšiřuje.

Foto: Kaufland

Nakupování s Kaufland Card vám ušetří čas i peníze

Článek

Kartičku Kaufland Card můžete používat plastovou nebo jako aplikaci v chytrém mobilním telefonu. Vedle týdenních akčních slev z letáku nebo kupónů na vybrané zboží, na ni můžete sbírat věrnostní body, za které pak získáte skvělé slevy napříč celým sortimentem. Věrnostní body mohli zákazníci doposud sbírat pouze s digitální kartou, ale se svým prvním výročím přinesla Kaufland Card tuto možnost i zákazníkům s plastovými kartami.

Nově Kaufland Card nabízí výhody od partnerů. To znamená, že nebudete jen výhodněji nakupovat, ale můžete využívat i další bezkonkurenční nabídky. Například slevy na paliva a mycí program TopWash u OMV, slevy na energie u poskytovatele plynu a elektřiny E.ON, zvýhodněný tarif u mobilního operátora Vodafone a další.

Foto: Kaufland ČR

Sbírat body můžete i s vaší plastovou K-Card

Nakupováním s Kaufland Card můžete také soutěžit o atraktivní ceny. V loňském roce řetězec rozdal v soutěžích ceny v hodnotě přes 4 miliony korun a potěšil více než tisícovku výherců. A letos bude ještě štědřejší. Teď můžete například vyhrát hybridní Škodu Superb, Škodu Octavii Combi, televizi LG, či poukázku na nákup v hodnotě 500 Kč. Zajímavé výhry na vás pak budou čekat po celý rok.

S Kaufland Card můžete navíc nakupovat rychleji a bezpečněji. Na některých prodejnách totiž můžete využívat službu K-Scan, kdy jednotlivé položky jednoduše skenujete svým mobilem nebo ručním skenerem a zboží vkládáte rovnou do tašky. Celý nákup pak pohodlně zaplatíte u samoobslužné pokladny, aniž byste museli zboží vykládat na pokladní pás. Počet prodejen se službou K-Scan rychle roste.

Foto: Kaufland ČR

Aplikaci si můžete stáhnout zdarma do vašeho chytrého telefonu

Hlavní výhodou Kauflandu v současné koronavirové době je, že pod jednou střechou najdete opravdu vše. Už nemusíte běhat od pekaře k řezníkovi, od zelináře do lahůdek a pak ještě do drogerie. Vše najdete na jenom místě, ve výborné kvalitě a navíc za skvělé ceny. Tak nezapomínejte při placení předložit svou Kaufland Card a vaše nákupy budou ještě výhodnější. Pokud ji ještě nemáte, můžete si ji během chvilky stáhnout do svého chytrého telefonu nebo si její plastovou variantu vyzvednout na informacích ve všech prodejnách Kaufland. Více na www.kauflandcard.cz

Výběr článků

Načítám