Hlavní obsah

Nadělte si na Vánoce radost

Novinky, MSI Czech & Slovak

Přemýšlíte o nové klávesnici, myši nebo sluchátkách, ale nevíte si rady, co vybrat? U všech hraje hlavní roli kvalitní zpracování, ergonomie a jedinečný design. Pojďme se podívat na pár tipů, které se budou pod vaším stromkem vyjímat.

Foto: MSI Czech & Slovak

Herní příslušenství MSI – od sluchátek po podložky.

Článek

Myš Clutch GM41 Wireless

Když myš, tak extrémně lehkou a rychlou bezdrátovou Clutch GM41. Její ergonomický, nízký tvar společně s váhou 74 gramů oceníte jak v práci, tak při hraní náročných FPSek. Nechybí ani spínače OMRON s výdrží až 60 milionů kliknutí a RGB osvětlení. Pyšnit se může až 80hodinovou výdrží baterie. Díky ultra rychlému nabíjení stačí jen 10 minut na prodloužení o dalších až 9 hodin.

Foto: MSI Czech & Slovak

Myš GM41 Lightweight Wireless

Klávesnice Vigor GK50 / GK30

Vigor GK50 Elite zaujme už od pohledu svým kovovým designem s minimalistickým zpracováním bez nadbytečných okrajů. Je vybavena mechanickými spínači Kailh BOX White, díky kterým je stisk snadný a přesný a nemusíte na klávesy tlačit. Ve spojení s oktagonovým tvarem kláves je psaní nebo hraní jedna báseň. Oproti tomu Vigor GK50 Low Profile zaujme mechanickými spínači Kailh Low Profile, které jsou o něco nižší a zkracují délku stisku. Zároveň jsou tišší a ocení ji noční hráči.

Chcete něco stylovějšího? Pak je tu bílá Vigor GK30 s vysokoprofilovými klávesy a úchvatným RGB podsvícením. Pyšní se také voděodolným a lehce omyvatelným povrchem.

Foto: MSI Czech & Slovak

Klávesnice GK 50 Low Profile / GK50 Elite

Herní ovladač Force GC30

Pro hráče preferující herní ovladače před klávesnicí s myší je tu Force GC30. Díky pokročilým analogovým páčkám poskytuje plynulý pohyb potřebný pro náročné manévry v rozličných hrách. Součástí jsou i dva kryty „D-pad“ s magnetickým uchycením umožňující snadnou výměnu dle typu hry. Ovladač se nabízí jak v černé, tak v bílé variantě.

Sluchátka Immerse GH30 V2 / GH50

GH30 V2 disponují vším, co ke kvalitnímu zvukovému prožitku potřebujete. Jejich měkké pěnové náušníky a náhlavní most s koženkovým povrchem zajistí, že i po celodenním nošení je na hlavě skoro neucítíte. Bohatý a plný zvuk si vychutnáte díky 40 mm neodymovému měniči v obou uzavřených náušnících.

Immerse GH50 jsou navíc vybaveny virtuálním 7.1 prostorným zvukem a vibračním systémem. RGB osvětlení si přizpůsobte dle svých představ.

Foto: MSI Czech & Slovak

Headset GH50 se stojanem HS01

Podložky a stojany

Kam se sluchátky? I na to máme recept. Stojany Immerse HS01 a HS01 Combo jsou vyrobeny z pevného železa pro maximální stabilitu. HS01 Combo je navíc vybaven nabíjecím RGB blokem, který podporuje 15 W bezdrátové nabíjení pro vaše zařízení, jako je například mobilní telefon.

Ani bez pořádné podložky to nejde. Po Agility GD70, GD30 a GD20 s hedvábně hladkým textilním povrchem bude vaše myš jezdit rychle a precizně. Gumová protiskluzová spodní vrstva zase zaručí, že podložka zůstane na svém místě. Zcela výjimečná je pak Agility GD60 s LED podsvícením, která umocní herní atmosféru.

Všechno může svítit rozmanitým RGB světlem anebo hrát decentní hudbou jednobarevnosti. Je to jen na vás. Spojení kvality, stylu a elegance herního příslušenství MSI najdete tady.

Výběr článků

Načítám