Hlavní obsah

Levné surfování na internetu se SAZKAmobilem

Komerční článek

Nejférovější operátor na českém trhu SAZKAmobil přichází s řadou novinek, díky kterým získají klienti například více dat za nižší cenu. Současně SAZKAmobil zdvojnásobuje oblíbené odměny za dobití a spouští zcela nový tarif.

Foto: Sazka

SAZKAmobil

Článek

Aktuální nabídka datových balíčků od SAZKAmobilu se řídí heslem: více mobilních dat za méně peněz. „Dosud si mohli naši zákazníci jednorázově koupit maximálně 2 GB dat za 390 Kč. Za stejnou částku nyní nabízíme 5 GB dat a pro zvlášť náročné klienty s velkou spotřebou internetových dat nabízíme balíček s 10 GB,“ popisuje změny Jan Schmiedhammer ředitel mobilního operátora SAZKAmobil a Finančních služeb Sazky.

Datové připojení SAZKAmobilu navíc běží na technologii LTE, které garantuje kvalitní a rychlé připojení. Další příjemnou informací je, že po vyčerpání vašich dat se připojení k internetu nepřeruší, tak jako u jiných operátorů, ale surfujete dále sníženou rychlostí.

Větší odměny za dobití

Ke dvojnásobnému vylepšení dochází i u odměn za dobití, konkrétně při volbě Internet zdarma respektive Kredit navíc. Podmínkou pro získání těchto benefitů zůstává dobití sim karty částkou minimálně 300 Kč a registrací v SAZKA Klubu nebo v Herním portálu Sazka.cz.

Nový Šťastný tarif za 407 Kč

Nastavený trend SAZKAmobilu s navyšováním mobilních dat dokonale podtrhuje nová propozice – Šťastný tarif 407, který má už ve svém základu spotřebu dat ve výši 5 GB. U varianty za 397 Kč budou mít zákazníci k dispozici 1 GB dat namísto současných 500 MB.

Více informací nejen o aktuálních novinkách se dozvíte na stránkách www.sazkamobil.cz. Detaily o tom, jak se stát členem Sazka Klubu nebo jak provést registraci do Herního portálu Sazka.cz, se dozvíte na www.sazka.cz.

Výběr článků

Načítám