Hlavní obsah

Ještě pořád platíte za výběr svých peněz?

Komerční článekEqua bank a. s.

Jsou to přece vaše peníze! Tak proč platit za to, že s nimi chcete disponovat? S Běžným účtem od Equa bank takové starosti mít nebudete. Jeho zřízení i vedení je zcela zdarma, nic neplatíte za příchozí a odchozí platby, ani za trvalé příkazy, a navíc máte výběr ze všech bankomatů v České republice zdarma. A v zahraničí vás vyjde na pouhých 9 korun.

Ještě pořád platíte za výběr svých peněz?

Článek

S Běžným účtem od Equa bank šetříte peníze, a navíc získáváte mnoho výhod. Zřídit si účet je možné pohodlně na internetu. Smlouvu pak podepíšete na pobočce, nebo vám ji banka nechá zdarma kamkoli zaslat kurýrem. Pokud jste u jiné banky a začínáte přemýšlet o změně, nemusíte se obávat zdlouhavého papírování a obcházení staré banky. Equa bank za vás vše zařídí.

K novému účtu dostanete standardní debetní kartu MasterCard, nebo si můžete zvolit zlatou kartu s pojištěním celé rodiny za pouhých 89 korun měsíčně a celou řadou dalších výhod. Samozřejmostí je moderní internetové a mobilní bankovnictví, které výrazně šetří čas při každodenních operacích na účtu. Mobilní aplikace klade velký důraz na bezpečnost plateb a přihlášení, proto používá prvky jako je přihlášení otiskem palce. Svoje finance tak můžete pohodlně spravovat ať už jste doma, nebo třeba na dovolené na pláži.

Více na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám