Hlavní obsah

Eva Anderová se stala viceprezidentem na University of New York in Prague

Novinky, University of New York in Prague

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

University of New York in Prague přivítala nového člena výkonného vedení, Ing. Evu Anderovou. Ta bude na univerzitě zastávat pozici viceprezidenta pro veřejné záležitosti.

Foto: University of New York in Prague

University of New York in Prague má nového Viceprezidenta pro veřejné záležitosti.

Článek

Eva Anderová strávila posledních pár let v diplomatickém a veřejném sektoru, momentálně zastává pozici čestného konzula Zambie v ČR a v minulosti byla náměstkyní ministra financí pro mezinárodní vztahy v České republice. Před kariérou ve veřejném sektoru byla Eva Anderová CEO a vydavatelem týdeníku The Prague Post. Nyní je její hlavní iniciativou přenést pozornost médií na záležitosti týkající se vysokoškolského vzdělání a soukromých vysokých škol.

Foto: University of New York in Prague

Eva Anderová bude mít na starosti komunikaci s médii ohledně soukromého školství.

“Toto je skvělé spojení, University of New York in Prague je považována za jednu z nejlepších anglicky vyučujících univerzit v zemi a já cítím, že moje znalosti pomůžou přinést tyto informace veřejnosti. Je na čase, aby si Česká republika uvědomila, že je zde velký rozdíl mezi soukromými vysokými školami, ne všechny nabízejí stejně kvalitní vzdělání a UNYP je už 20 let synonymem znamenitosti. Je to znát hlavně při pohledu na studenty a absolventy. Jsem skutečně pyšná, že mohu reprezentovat tuto prestižní univerzitu,” říká Eva Anderová.

Výběr článků

Načítám