Hlavní obsah

Digitální kancelář minimalizuje papírování a pomáhá pracovat odkudkoli

Plnohodnotná kancelář, kterou můžete mít neustále s sebou – bez papírů a bezpečně? I za tím stojí digitalizace. Především ale zlehčuje řadu složitých procesů, ke kterým patří i náročné administrativní záležitosti. Podnikatelé tak mohou trávit méně času papírováním a více se věnovat tomu, co jejich podnikání vyžaduje.

Digitální kancelář

Článek

Digitální technologie dnes ulehčují práci mnoha generacím. Především pokud jsou vašimi klienty lidé z celé republiky či ze zahraničí, online komunikace vám ušetří mnoho času jen nahrazením osobních schůzek těmi virtuálními. Pokud při nich dokážete bezpečně nasdílet nejrůznější dokumenty, zobrazit si je na pár kliknutí a spolupracovat na nich online, máte vyhráno. Být online a neustále dostupný už není vždy pouze volbou, ale často nutností.

Alfou a omegou každé digitální kanceláře je proto především dobré připojení. To vám pomůže k ničím nerušeným videohovorům, ale i k hladkému řešení pracovních záležitostí z dílny, ze stavby, z místa montáže u zákazníka nebo odkudkoli, kam vás práce a život zanese. Žádná poptávka ani jiný důležitý e-mail už vám neuteče. Správně nastavená digitální kancelář vám uvolní ruce, takže se můžete soustředit na další důležité záležitosti pro váš byznys.

Online kancelář kdekoli, kde zrovna potřebujete. Bezpečně a jednoduše

Nemusíte shánět a zkoušet řadu různých řešení. Vše pro svou digitální kancelář seženete na jednom místě – v pečlivě připraveném balíčku pro podnikatele. Digitální kancelář od Vodafone Business navíc nic neváží, takže ji snadno sbalíte do kapsy i do příručního zavazadla.

V jediném balíčku Digitální kanceláře najdete:

•    Licenci Microsoft 365 Basic, díky které se kdykoli spojíte s kolegy, dodavateli i partnery přes Microsoft Teams – oblíbený nástroj pro pracovní videohovory, chat i sdílení dokumentů. Díky Sharepointu či One Drivu navíc můžete nechat všechny šanony doma – do všech dokumentů se dostanete online z počítače, tabletu i mobilu. S kolegy si je snadno nasdílíte, můžete na nich spolu pracovat online a když se něco stane s vaším zařízením, o svá data nepřijdete – budou totiž bezpečně uložena v cloudu.

•    Licenci CyberWall, která se postará o vaši kybernetickou bezpečnost.

Při práci na dálku jsou vaše firemní data vystavena novým nástrahám. Aplikace CyberWall proto ohlídá bezpečnost vašeho připojení, aby vaše data neunikla, kam nemají, odhalí podvodné aplikace a weby a pohlídá i škodlivé odkazy v e-mailech.

•    LTE Backup – záložní připojení s datovou SIM kartou a přenosným USB modemem. Podstata funkční digitální kanceláře spočívá v kvalitním připojení

k internetu. Právě díky němu zvládnete kdekoli pohodlně pracovat v online dokumentech a absolvovat plynulé a efektivní schůzky, které neruší nestabilní připojení.

Další tipy pro podnikatele najdete na V-Hubu

I práce na dálku má své výzvy. Hledáte tipy na zajímavé nástroje, technologické vychytávky nebo způsoby, jak si udržet morálku a efektivitu mimo kancelář? Nejste v tom sami. Vodafone Business pro vás připravil inspirativní články na volně dostupném vzdělávacím portálu V-Hub v sekci Digitální kancelář.

Výběr článků

Načítám