Hlavní obsah

Cesta na dovolenou začíná na brněnském výstavišti

Novinky, Veletrhy Brno, a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte inspiraci k cestování nebo informace o vyhlédnutých cílech? Chcete se pobavit a ochutnat speciality regionálních kuchyní? Vyzkoušet si aktivní dovolenou se sportem nebo se zaposlouchat do vyprávění zkušených cestovatelů? To vše nabídnou od 17. do 20. ledna veletrhy GO a REGIONTOUR.

Veletrh GO - REGIONTOUR

Článek

Ti, kdo mají o cíli své příští cesty jasno, na brněnském výstavišti získají detailní informace a vyberou si z konkurenčních nabídek cestovních kanceláří, ubytovatelů, dopravců aj. Dosud nerozhodnutým cestovatelům veletrhy GO a REGIONTOUR přinesou spoustu inspirace k dalšímu putování a pro všechny je připraven bohatý zábavný program.

Veletrh GO - REGIONTOUR

Novinkou je festival RegFoodFest s nabídkou krajových specialit a regionálních potravin, kde si přijdou na své i milovníci vína nebo kávy. Velký důraz je letos kladen na aktivní trávení dovolené a návštěvníci poprvé dostanou šanci si některé sporty přímo na místě vyzkoušet.

Kdo se chce toulat ještě dobrodružněji, nesmí vynechat 16. festival GO KAMERA, který je největším cestovatelským setkáním v Čechách i na Slovensku. Letošním tématem je Nepál a můžete se těšit na řadu zajímavých osobností.

Veletrh GO - REGIONTOUR

Zbývá to nejdůležitější – který den si vybrat k návštěvě. Čtvrtek je tradičně určen především odborníkům, v pátek jsou zváni studenti a zástupci odborných škol. Rodiny s dětmi na veletrh zamíří hlavně v sobotu, kdy je pro malé návštěvníky připraven bohatý doprovodný program.

Více informací o veletrzích cestovního ruchu GO a REGIONTOUR naleznete zde.

Výběr článků

Načítám