Hlavní obsah

SAP nabízí konzultace na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

Novinky, www.sap.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní konzultace s odborníky pro oblast strojírenství a příbuzných oborů připravila společnost SAP pro účastníky Mezinárodního strojírenského veletrhu. Schůzky budou probíhat první dva dny veletrhu, který se od 3. do 7. října uskuteční na brněnském výstavišti. Setkání s konzultanty SAP si můžete sjednat na telefonním čísle 841 198 198, a to na hodinu a místo, které Vám nejlépe vyhovuje.

Článek

Odborníci Vám poskytnou informace o nových trendech a možnostech v oblasti projektového řízení zásob, TPV, změnového řízení, Just in Time dodávek, řízení profitability projektu, a  dozvíte se také o zkušenostech úspěšných českých firem, které si řídící systémy SAP již pořídily.

Podnikové systémy SAP jsou individuální a flexibilní, proto jsou vhodné a cenově dostupné i pro střední a menší podniky. Během konzultace Vám budou představeny produkty SAP pro menší až střední firmy mySAP All-In-One, SAP Business One a také novinka SAP Baseline Package. Jedná se o řešení finančního řízení a logistiky formou hotového balíčku, jehož cena nedosahuje ani 40 % standardního projektu a doba realizace se pohybuje v rozmezí 2 až 3 měsíců.

Společnost SAP je největším dodavatelem obchodních softwarových aplikací v ČR. Její podniková řešení již využívají na tři desítky českých strojírenských firem. Využijte proto příležitosti a sjednejte si schůzku s odborníky SAP na telefonním čísle 841 198 198.

Výběr článků

Načítám