Hlavní obsah

LOMAX rozšiřuje nabídku venkovních žaluzií o lamelu Z70

Novinky, Lomax.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemský lídr v produkci garážových vrat, společnost LOMAX, rozšiřuje své portfolio exteriérové stínicí techniky. Pro rok 2019 zařazuje do své nabídky nový typ lamely venkovních žaluzií s označením Z70, která se pyšní luxusním designovým provedením.

Foto: Lomax.cz

Lamela Z70 má tvar písmene Z, díky tomu tak do sebe jednotlivé žaluzie při zatažení prakticky zapadnou a interiér dokonale odstíní

Článek

Lamely Z70 jsou vzhledově obdobně řešené jako typ Z93, který společnost LOMAX v rámci svého sortimentu venkovních žaluzií nabízí již několik let. Zásadním rozdílem je v tomto případě především rozměr lamely, která má v případě novinky délku pouhých 7 centimetrů. Díky tomu tak působí jemnějším a luxusnějším dojmem, zároveň je možné ji namontovat i do méně hlubokých prostor pro venkovní stínění.

Foto: Lomax.cz

Zásadní předností lamely Z70 od společnosti LOMAX je výška jejího nábalu, která je na českém trhu vůbec nejnižší

Zásadní předností lamely Z70 od společnosti LOMAX je výška jejího nábalu, která je na českém trhu vůbec nejnižší. Zajímavostí je i její tvar, který připomíná písmeno Z. Díky tomu tak do sebe jednotlivé žaluzie při zatažení prakticky zapadnou a interiér dokonale odstíní. „Lamela je vhodná i pro nejužší typy oken, její minimální vyrobitelná šířka je totiž pouhých 435 milimetrů. Na českém trhu se v tomto ohledu jedná o špičku ve svém segmentu,“ říká obchodní ředitel společnosti LOMAX Jan Malysz.

Podobě jako další typy venkovních žaluzií LOMAX, i lamely Z70 jsou na hranách opatřeny těsněním, které zajišťuje dokonalé a velice tiché dosedání. Lamela má také sníženou výšku, aby minimálně zastínila výhled při otevření žaluzií. Vyznačuje se taktéž výraznou tuhostí a odolností. K dispozici je v celkem pěti barevných provedeních, jmenovitě metalic grey, silver, DB 703, bronz a antracit. Samozřejmostí je i u tohoto typu pětiletá záruční lhůta, která je ve srovnání s ostatními předními výrobci nejvyšší.

Foto: Lomax.cz

Venkovní žaluzie LOMAX jsou téměř bezúdržbové

„V tomto roce si tak zákazníci společnosti LOMAX mohou u venkovních žaluzií vybrat celkem ze čtyř typů lamel. Kromě novinky Z70 jsou jim i nadále k dispozici lamely Z93, S93 a C80,“ doplňuje Jan Malysz. Se všemi řešeními se přitom pojí hned několik hlavních výhod, díky kterým jsou venkovní žaluzie v současnosti nejpopulárnější variantou stínicí techniky. Předně je to zadržení vstupu tepla ze slunečního záření do interiéru, díky kterému jsou až desetkrát účinnější než vnitřní žaluzie. Efektivnímu zastínění zároveň umožňuje žaluziím působit i jako prvek pasivního chlazení domácnosti či kanceláře, což uživatelé ocení především v horkých letních měsících.

Foto: Lomax.cz

Venkovní žaluzie LOMAX zajistí soukromí a v létě brání přehřívání interiéru

Velkou výhodou je také možnost nastavení míry zastínění, ať už pomocí dálkového ovládání či chytrého telefonu. Uživatel si tak může různými způsoby regulovat množství slunečního záření, které proniká do interiéru. Zároveň má možnost propojit systém zastínění s dalšími zařízeními domácnosti, například garážovými vraty, a ovládat je tak všechna pomocí jednoho přístroje.

Výběr článků

Načítám