Hlavní obsah

Chraňte své zdraví a pokožku před smogem

Novinky, Unilever

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé ráno se probouzet do šedého a mrazivého dne nás unavuje čím dál tím více. Chlad, absence slunce, a hlavně městský smog v zimních dnech ovlivňují nejen naši psychiku, ale obzvláště zdraví.

Foto: Unilever

Úvodní foto

Článek

Znečištěné ovzduší, které nás každý den obklopuje, přispívá ke špatné pokožce a ke vzniku celé řady onemocnění dýchacích cest. Smog může také stát za kardiovaskulárními chorobami, alergiemi nebo dokonce i za některými onkologickými onemocněními.

Začněte sami u sebe!

Zkuste problémům začít předcházet a řešit je účinně. Vaše tělo se každý den plní škodlivými toxiny, které se usazují i na povrchu vaší pokožky a zapříčiňují její mdlý až nezdravý vzhled či sklony k akné. Zkuste pro své tělo udělat něco navíc. Vyzkoušejte očistu ve formě nového sprchového gelu od Dove s obsahem jílu.

Foto: Unilever

Jíl

Účinná detoxikace těla

Jíl je ideální ingrediencí pro důkladné vyčištění a rozzáření pokožky. Nový mycí gel s obsahem jílu od Dove vaši pokožku do hloubky vyčistí, a dopřeje jí tak potřebný detox.

Foto: Unilever

Dove Purifying Detox

Dove Purifying Detox

Jedná se o první sprchový gel, který kombinuje ¼ hydratačního krému a zelený jíl, který obsahuje vysoké množství minerálních látek. Na rozdíl od všem známých jílových masek na obličej má sprchový gel krémovou strukturu, která se snadno roztírá po celém těle. Oba sprchové gely také obsahují mikroskopické částečky, které odstraní každodenní nečistoty a toxiny z kůže a zanechají pokožku plnou života.

Foto: Unilever

Sprchové gely s jílem

Dove Renewing Glow

I druhá varianta detoxikačního sprchového gelu s růžovým jílem obsahuje ¼ hydratačního krému. Díku tomu kůže není vysušená, naopak získá zpět její obvyklou jemnost. Nový Dove Renewing Glow vrací unavené pokožce zářivost a svěžest.

Vůně poskytující téměř aromaterapeutický zážitek

Oba typy krémového gelu s obsahem jílu nabízí intenzivní, ale jemnou vůni, která vás zbaví každodenního stresu a dopřeje vám čas jen pro relaxaci. Varianta se zeleným jílem přináší lehce svěží a čistou vůni s podtónem okurky. Druhý gel vás po kontaktu s vodou přenese do světa luxusní parfumérie a zahalí celé vaše tělo vůní sladkého parfému.

Výběr článků

Načítám