Hlavní obsah

Každá šik dáma po čtyřicítce nosí multifokální brýle

Novinky, Varilux

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

My ženy potřebujeme zvládat více věcí najednou. Naše oči tak musejí rychle zaostřovat na blízko a do dálky. Po čtyřicítce toho už mají dost a nastává presbyopie. Nebojte se, jde elegantně řešit. Představujeme vám multifokální brýle.

Foto: Varilux

Ilustrační fotografie

Článek

Nakoupit, uvařit, postarat se o děti a manžela a ještě chodit do práce na plný úvazek... Na dnešní ženy jsou kladeny velké nároky. Každý den tak musejí namáhat své oči, které jsou nuceny rychle zaostřovat na blízko a do dálky.

Každý z nás – ženy i muži, se ve věku nad 40 let stává presbyopem. Naše oči postupně ztrácejí pružnost a obtížněji zaostřují na blízké předměty. Presbyopie (vetchozrakost) není nemoc a neexistuje proti ní prevence. Jedná se o přirozenou součást procesu stárnutí oka. Vy ale můžete stále naplno žít!

Kvalitní vidění na všechny vzdálenosti přinášejí multifokální brýle

Střídání brýlí na blízko a do dálky je už minulostí, stejně jako nevzhledná bifokální skla rozdělená viditelnou čarou, která navíc způsobují rozmazané vidění na střední vzdálenost. Vy buďte stále stylová!

Nejmodernějším řešením vašeho vidění jsou multifokální brýlová skla Varilux®. Jejich široká nabídka zajišťuje čiré a ostré vidění na všechny vzdálenosti a brýlová skla mohou být individuálně přizpůsobena na míru vašim potřebám. Samozřejmostí je i řešení vaší zrakové vady.

Věděly jste, že brýle mohou být krásným módním doplňkem?

Foto: Varilux

Ilustrační fotografie

100% garance spokojenosti

Aby vám multifokální brýle dobře sloužily, svěřte se do rukou odborníka, Varilux specialisty. Bojíte se, jestli vám budou brýle vyhovovat? Na multifokální brýlová skla je po dobu 30 dnů poskytována garance 100% spokojenosti, nebo výměny.

Získejte dvoje brýle za jednu cenu

Každá žena ví, že kabelek a bot není nikdy dost. Tak proč mít jen jeden design brýlí? Využijte akci 1+1, kterou právě nabízí vybrané optiky. Dva páry brýlových skel za cenu jednoho! Vyzkoušejte i jiná řešení pro různé příležitosti! Například multifokální skla s úpravou EyeDrive pro řidiče, Crizal s Transitions, které se vždy přizpůsobí světelným podmínkám nebo sluneční dioptrická skla SUN.

Brýle navíc se vždy hodí! Vraťte se pro druhý pár do 30 dnů.

Více o multifokálních brýlových sklech najdete na www.varilux.cz.

Výběr článků

Načítám