Hlavní obsah

Pro rodinné auto jedině k Emil Frey Select

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S nadcházejícími dovolenými se zvyšuje i poptávka po ojetých rodinných vozech s dostatkem prostoru. Skutečně velký výběr a hlavně naprostou garanci původu a dobrého technického stavu vám nabízí EMIL FREY SELECT.

Foto: Emil Frey

Nabízíme certifikované vozy se zárukou a ověřeným původem. 30 značek 1 300 vozů.

Článek

Nezáleží na tom, zdali aktuálně hledáte ryze rodinné MPV či prostorné SUV, které je rovněž vhodné pro rodinné využití, nový švýcarský program prodeje ojetých vozů EMIL FREY SELECT, jenž začal na jaře působit i v Česku, má ve své nabídce široké portfolio modelů, které vyhoví vašim přáním i finančním možnostem. Prvním krokem, který zvládnete z pohodlí domova, je průzkum nabídky zhruba 1500 vozů, které jsou k dispozici na internetových stránkách www.emilfreyselect.cz.

Nabízíme certifikované vozy se zárukou a ověřeným původem. 30 značek 1 300 vozů.

Za využití možnosti filtrování podle nejrůznějších kritérií si rychle najdete skupinu vozů, která vyhovuje vašemu zadání. Jednou z hlavních výhod programu EMIL FREY SELECT je naprosto transparentní přístup dle přísných švýcarských standardů. Vždyť rodinná firma Emil Frey je synonymem špičkové kvality a ukázkové péče o zákazníka již od roku 1924. K hlavním trumfům patří smluvně zakotvená roční záruka na všechny ojeté vozy s přísnou certifikací EMIL FREY SELECT. To ale samozřejmě není všechno - EMIL FREY SELECT totiž nabízí v Česku jedinečný komplex služeb, který zdaleka převyšuje dosavadní standard prodeje ojetých aut u nás a zjistí to každý, kdo se spolehne na jeho služby.

frey

Výběr článků

Načítám